!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
bill_viper:
Ο προφυλακτήρας αυτός του IL του πάει γάντι και τα stripes μου αρέσουν πολύ έτσι όπως έχουν "δέσει" με το υπόλοιπο αμάξωμα!
Πολύ ωραίο!
Liakos:
Σας αρεσει ο προφυλακτηρας...??? :what:
Καλα οι ζαντες εννοειται οτι ειναι ενα χαλι μαυρο...Anyway.
Εγω θελω να σχολιασω το κοκκινο RC της προηγουμενης σελιδας με τη μαυρη οροφη κ τις ζαντες του Rx7...Απλα υπεροχο...Η μονη παραφωνια οι κιτρινες δαγκανες που αν κ δενουν αισθητικα με τα φλας, ειναι καγκουρια κατα τη γνωμη μου κ το πισω χειλακι το οποιο δινει εναν επιπλεον ογκο στο πισω μερος του RC που ειναι ηδη πιο ογκωδες απο το soft top...
Κατα τ'αλλα φοβερο!Αυτο το bodykit της Mazdaspeed ειναι σκετη αμαρτια... :o :o :o
Βλεποντας το κοκκινο Mazdaspeed πιο κατω, απορω γτ εχει γινει μοδα το tyre stretching...μπλιαχ...Σα να εχει βαλει κανει τα δυο του ποδια σε ενα παπουτσι... :nono:
spoumi:
Aυτό το κόκκινο NC είναι έρωτας..και η λύση με το αυτοκόλλητο στην μεταλλική οροφή είναι πάρα πολύ ωραίο..
Οι ζάντες είναι πολύ όμορφες αλλά καρασπάνιες :(
Τέλςο το MS kit είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κανείς στο εμφανισιακό κομμάτι στο NC τέλος.-
pooru ni san:
Μόνο να το κάνει πιο άσχημο έχει καταφέρει ο τύπος με το γκρι NC. Και έχει πληρώσει κιόλας για να το κάνει έτσι. :zalistika:
Γούστα είναι αυτά βέβαια... :????:
Basilmx5:
οκ το γκρι δεν το λες ασχημο.. απλα δεν ειναι αυτο που περιμενεις...
το κοκκινο απτην αλλη οκ, ειναι ομορφο αλλα οχι τιποτα φοβερο...εχω δει πολυ ομορφοτερα.. αυτο που το χαλαει ειναι οι ροδες..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version