!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
dimsabas:
Τα σημερινά αλιεύματα.
Παρατημένη BMW Σειράς 8 στη Βουλιαγμένη. Πάντα μου άρεσε αυτό το αυτοκίνητο, πολύ brutal σχήμα... :giveheart: :giveheart: :giveheart:
Πινακίδα για ξεχασιάρηδες: easy και ημερομηνία γέννησης... :llol: :llol:
spoumi:
--- Quote from: dimsabas on September 06, 2010, 11:39:25 PM ---Τα σημερινά αλιεύματα.
Παρατημένη BMW Σειράς 8 στη Βουλιαγμένη. Πάντα μου άρεσε αυτό το αυτοκίνητο, πολύ brutal σχήμα... :giveheart: :giveheart: :giveheart:
--- End quote ---
αυτή να την ελαφρώσεις να δεις μετά :P
dimsabas:
Ε όχι, αυτό το αυτοκίνητο είναι αρχοντικό, δεν πειράζεις βίδα. Μόνο ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα και στα δέρματα... :exaclty:
teopoulos:
Αποκαλύφθηκε ο δάσκαλος και το όχημα που οδηγεί... Καλό το fiestaki... ;)
Οσο για την 8αρα... No Comments... Αλλά και να την είχα είμαι σίγουρος ότι έτσι οπώς είναι
η παραπάνω θα την είχα και με χτυπημένη μπιέλα στα σίγουρα...!!! :P
fotis78:
--- Quote from: spoumi on September 06, 2010, 11:58:23 PM ---
--- Quote from: dimsabas on September 06, 2010, 11:39:25 PM ---Τα σημερινά αλιεύματα.
--- End quote ---
αυτή να την ελαφρώσεις να δεις μετά :P
--- End quote ---
εχω κανει ταξιδι με μια τετοια θεσσαλονικη-αθηνα πριν 3 χρονια και πισω!!!πηγαμε να δουμε το αεκ-ηρακλης!!!ξεκινησαμε πρωι και γιρισαμε αργα το βραδυ!!!!ειναι απιστευτο αυτοκινητο!!!!!δεν νιωθεις τα 250 χλμ που πιανει αερα!!!!!! :yeah: :yeah:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version