!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
spoumi:
Όντως εκτός από την άθλια εξάτμιση (μία πιο απλή στυλ GReddy θα ήταν σαφώς καλύτερη) με λιγότερη όντως κλίση και από δεξιά θα ήταν όντως πολύ καλύτερη.
Βέβαια και πάλι πιστεύω ότι για μονό πάνω από 80άρα δεν θα είναι ωραίο...Δεν λέω η race έχει αρκετά μικρή μπούκα (αυτή είναι και η φιλοσοφία της άλλωστε) αλλά υπάρχει και το ενδιάμεσο. ;)
pib:
αγαπημενο χρωμα για nb αλλα πολυ σπανιο
lok502:
Το τέρας που ετοιμάζει ο Rhys Millen για το Pikes Peak.. Είναι το Hyundai Genesis PM580...
Φαίνεται πιο πού σαν πρωτότυπο LeMans παρά για κλασικό τέρας του Pikes Peak...
Σκοπός του είναι όχι μόνο να νικήσει τον "Monster" Tajima με το κτηνώδες Suzuki αλλά να σπάσει το ρεκόρ του 10:04:06 που έκανε το 1994 με μια Celica τέρας..
Θα προσπαθήσει να σπάσει και το απόλυτο ρεκόρ 10:01.408 του Tajima...
Το Suzuki έχει απίστευτη ιπποδύναμη αλλά το Hyundai είναι 227 κιλά ελαφρύτερο..
http://www.autoblog.com/2010/06/17/pikes-peak-prep-autoblog-joins-rhys-millen-for-hyundai-genesis/
Το άρθρο έχει πολλά ενδιαφέροντα μέσα, μεταξύ άλλων ότι το αυτοκίνητο θα φοράει Toyo δρόμου και όχι αγωνιστικά γιατί κρατάνε καλύτερα στην διάρκεια του αγώνα. Επίσης σε πλήρη επιτάχυνση το μπροστινό μέρος σηκώνεται 8 πόντους!
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον το φετινό Pikes Peak...
Liakos:
--- Quote from: spoumi on June 17, 2010, 11:40:28 AM ---Συγνώμη αλλά μη μου πείτε ότι αυτή η βλακεία είναι καλύτερο απο το race..Τόσο μεγάλη μπούκα στο nc και ειδικά μονή δν πάει καθόλου. :nono:
--- End quote ---
Το αυτοκινητο του Τουρκου για τα γουστα μου ειναι τραγικο...Copper red,με χρυσες Oz chrono ht,ασημι καπακια roll-bar,μαυρο πισω χειλακι,μαυρα πλαινα σποιλερ,τραγικο εμπρος σποιλερ με ανθρακονημα,κιτρινα προβολακια,κατραμι φιμε ακομη κ στο παρπιζ,χρυσος γαντζος,μαυρα σηματα, κ ελεεινο μπουρι...Για τα πανηγυρια.
Μανο, ενα τετοιο κωλαρακι θα ηταν Γ@ΜΑΤΟ.Εχει παρει ποδι το κατω πλαστικο του προφυλακτηρα. :nod:
HOUZIK:
καλα και εγω με το αμαξι του Τουρκο γελαω....
για τα τσιφτετελια ειναι :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version