!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#3]

<< < (88/298) > >>

simkoz:
Θα το δεί ο option-D και θα αρχίσει τις αλλαγές πάλι (λες και σταμάτησε καθόλου)

bill_viper:
Τρέλα το λευκό πιταρισμένο NC με τις κόκκινες ζάντες!

Άλλη τρέλα τα ΝΒ από'κει!! Λεώ, έτσι φίλε να το κάνεις και το δικό σου! Με ζαντάρα, τέζα κάτι, κι ένα lip μπροστά!

leonidas11b:

--- Quote from: bill_viper on August 24, 2010, 09:40:29 AM ---Τρέλα το λευκό πιταρισμένο NC με τις κόκκινες ζάντες!

Άλλη τρέλα τα ΝΒ από'κει!! Λεώ, έτσι φίλε να το κάνεις και το δικό σου! Με ζαντάρα, τέζα κάτι, κι ένα lip μπροστά!

--- End quote ---

Τεζα δεν μπορω να το κανω δυστυχως, γιατι δεν βλεπω να φτιαχνω τη ραμπα στο γκαραζ
Ενα lip θελω να βαλω και μαλλον θα ειναι msm....το μονο που μου λειπει ειναι τα λεφτα αυτη τη στιγμη, γιατι ολος κωλοφαρδος εχω βρει γνησιο msm lip και ζανταρες...............αλλα no money - no honey. :'(

Vidias:

--- Quote from: leonidas11b on August 24, 2010, 03:28:26 PM ---
--- Quote from: bill_viper on August 24, 2010, 09:40:29 AM ---Τρέλα το λευκό πιταρισμένο NC με τις κόκκινες ζάντες!

--- End quote ---

Τεζα δεν μπορω να το κανω δυστυχως, γιατι δεν βλεπω να φτιαχνω τη ραμπα στο γκαραζ
Ενα lip θελω να βαλω και μαλλον θα ειναι msm....το μονο που μου λειπει ειναι τα λεφτα αυτη τη στιγμη, γιατι ολος κωλοφαρδος εχω βρει γνησιο msm lip και ζανταρες...............αλλα no money - no honey. :'(

--- End quote ---

ποσο και απο που... ;D >:-????

leonidas11b:
Απο το ροδστερκλαμπ.κομ εχει κανα δυο αγγελιες....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version