!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#3]

<< < (85/298) > >>

pooru ni san:

--- Quote from: Basilmx5 on August 17, 2010, 03:13:30 PM ---Αναστροφη στα λιμανακια...  :( :(

--- End quote ---

Aυτό δεν έγινε στα Λιμανάκια αλλά στο Ηράκλειο, στην εθνική πάνω ακριβώς από τον Λιμένα Χερσονήσου.
Αν θυμάμαι καλά έγινε πρόπερσι το καλοκαίρι. Έχει βενζινάδικο στα αριστερά όπως βλέπουμε τη φωτογραφία και δυστυχώς η οδηγός αποφάσισε να κάνει αναστροφή στο σημείο αυτό. Αν και ο δρόμος είναι ευθεία εκεί, λίγο που δεν πρόσεξε την κατάλληλη στιγμή η οδηγός (νεκρή) λίγο η ταχύτητα της μοτοσυκλέτας (νεκρός ο αναβάτης) και έγινε το μοιραίο.

leonidas11b:
Παρα πολυ κριμα...και για τους 2, αλλα ετσι γινεται αμα δινεις τιμονι χωρις να το αξιζει!

george 1323:

--- Quote from: leonidas11b on August 17, 2010, 04:30:21 PM ---Παρα πολυ κριμα...και για τους 2, αλλα ετσι γινεται αμα δινεις τιμονι χωρις να το αξιζει!

--- End quote ---
Λεωνιδα συγνωμη για την παρεμβαση αλλα επηδει ηταν θανατηφορο το ατυχημα μην μπαινουμε σε διαδικασιες αν αξιζε να οδηγει ο συγκεκριμενος ανθρωπος,μια κακη στιγμη φτανει για να κανουμε ολοι το λαθος νομιζω,κ παλι συγνωμη αλλα δεν ειναι σωστο πιστευω.... :(

leonidas11b:

--- Quote from: george 1323 on August 17, 2010, 05:37:28 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on August 17, 2010, 04:30:21 PM ---Παρα πολυ κριμα...και για τους 2, αλλα ετσι γινεται αμα δινεις τιμονι χωρις να το αξιζει!

--- End quote ---
Λεωνιδα συγνωμη για την παρεμβαση αλλα επηδει ηταν θανατηφορο το ατυχημα μην μπαινουμε σε διαδικασιες αν αξιζε να οδηγει ο συγκεκριμενος ανθρωπος,μια κακη στιγμη φτανει για να κανουμε ολοι το λαθος νομιζω,κ παλι συγνωμη αλλα δεν ειναι σωστο πιστευω.... :(

--- End quote ---

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα Γιωργο και ζηταω συγνωμη για το σχολιο μου.
Εχεις δικιο, κι εγω κι εσυ και ο οποιοσδηποτε μπορει να κανει μια βλακεια,καποιες εχουν βαρυ αντικρισμα και καποιες αλλες κανενα.
Απλα καποιες αναμνησεις μου ειναι νοπες ακομα και καποια πραγματα δεν μπορω απλα να τα προσπερασω κι ας εχω κανει χειροτερα γιατι οταν βλεπω κατι τετοιο , η θλιψη και ο εκνευρισμος που μου δημιουργειτε νικαει ολα τα αλλα συναισθηματα εκεινη τη στιγμη, με βαση αυτα εγραψα το προηγουμενο ποστ μου.

dimsabas:
Πραγματικό σπάνιο αυτοκίνητο: S4 ξεσκέπαστο

Κάποιοι έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην 993 :giveheart: :giveheart:

Ακόμα κι όταν είναι βαμένη σε άθλιο χρώμα

Αυτή βέβαια ήταν η καρασπάνια RS

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version