!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#3]

<< < (54/298) > >>

lok502:
Συνήθως δεν βάζω φωτογραφίες από φανταστικά σχέδια αλλά προωσπικά νομίζω πως αυτό είναι πανέμορφο και μακάρι η νέα 612 να είναι έτσι..

chrisalex:
Κουκλι.......

Uploaded with ImageShack.us

fotis78:

--- Quote from: lok502 on July 14, 2010, 07:56:51 AM ---
--- Quote from: fotis78 on July 14, 2010, 05:15:52 AM --- :good: :good: :good: :good: :good: :good: ναι γριαρα ειναι,μκ1!!!με αμερικανικο πλαισιο πισω οπως το πρωην δικο μου!!!!!!ωραιος ο παιχτης φορτωσε τα μωρα...!!!!

--- End quote ---

Ποιό είναι το "αμερικανικο πλαισιο πισω";

--- End quote ---
οπως με προλαβε και ο φιλος option-D εννοουσα της πινακιδας!!!!!!! ;)

simkoz:

--- Quote from: lok502 on July 15, 2010, 12:43:25 AM ---Συνήθως δεν βάζω φωτογραφίες από φανταστικά σχέδια αλλά προωσπικά νομίζω πως αυτό είναι πανέμορφο και μακάρι η νέα 612 να είναι έτσι..

--- End quote ---

Εκτός από λίγο φλύαρη στο μπροστινό μέρος είναι υπέροχα τέλεια. κομψή αλλά αφάνταστα δυναμική. Μακάρι να βγεί στην καραγωγή κάτι κοντά σε αυτό το σχέδιο

mx5mk1:

--- Quote from: simkoz on July 15, 2010, 06:22:58 AM ---
--- Quote from: lok502 on July 15, 2010, 12:43:25 AM ---Συνήθως δεν βάζω φωτογραφίες από φανταστικά σχέδια αλλά προωσπικά νομίζω πως αυτό είναι πανέμορφο και μακάρι η νέα 612 να είναι έτσι..

--- End quote ---

Εκτός από λίγο φλύαρη στο μπροστινό μέρος είναι υπέροχα τέλεια. κομψή αλλά αφάνταστα δυναμική. Μακάρι να βγεί στην καραγωγή κάτι κοντά σε αυτό το σχέδιο

--- End quote ---

Μακάρι να μην έχει 3 (!) εισαγωγές αέρα μπροστά στο καπώ !!!!  :zalistika:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version