!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
cymru:
--- Quote from: spoumi on July 13, 2010, 12:40:03 PM ---Σ'αρέσουν κι εσένα Γιάννη μου?Θα σου τις έπαιρνα παρόλο που δν έχει svp αλλά δυστυχώς υπάρχει μόνο μία στο στοκ.
--- End quote ---
732 pounds η μια;; καλα ειμαστε σοβαροι;; :zalistika: :nono: :'( :-X :???: >:a :scared:
spoumi:
--- Quote from: Basilmx5 on July 13, 2010, 12:45:48 PM ---Πραγματικα σαρεσουν αυτες οι ζαντες Σπυρο?
--- End quote ---
στο δικό μου όχι αλλά στα svp νομίζω ότι πηγαίνει πολύ.Σίγουρα υπάρχουν και πιο όμορφες ζάντες βέβαια.
Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.
VasmaV:
τι μας κανετε μεσημεριατικα...
αλλα όχι και 3200 για ζαντες...
gianic:
Σαν τα νυχια του Wolverin ειναι :P
dimsabas:
Μετά το σπίτι-καράβι της Κεφαλονιάς, που τελικά δεν ήταν από εκεί, πάμε στα παράξενα της Σαντορίνης:
Καταρχάς, EVΟ παρατημένο και χιλιοσκονισμένο σε ένα υπόγειο τίγκα στο σκουπιδαριό:
Και μετά, σε συνέχεια μιας διαφωνίας για το αν οι παλέτες μπορούν να αντέξουν μεγάλο βάρος, ένα Uno πάνω σε ένα βουνό από δαύτες:
Πώς και γιατί το έβαλε εκεί, ποιος μπορεί να απαντήσει... ίσως διάβασε στο φόρουμ ότι θα πήγαινα στο νησί κι ήθελε λίγη δημοσιότητα! :exaclty: :hello:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version