!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
Basilmx5:
Πολυ ωραια ιδεα..
dimsabas:
--- Quote from: Basilmx5 on December 25, 2010, 03:24:09 PM ---
--- End quote ---
Την πλάκα μου έπαθα με αυτή τη φωτογραφία Χριστουγεννιάτικα... :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart:
jSkyline:
--- Quote from: Liakos on December 25, 2010, 04:58:34 PM ---Εμενα παντως μαρεσει το παραπανω NC.Σπανιο χρωμα.Πολυ ωραιο το air dam kit.Το χρωμα της ζαντας παει πολυ με αυτο του αμαξωματος κ της οροφης.
Το μονο foul που βρισκω ειναι ο χρωμιωμενος καθρεπτης. Τη σχαρα δεν τη σχολιαζω, βρισκεται καθαρα για πρακτικους λογους κ οχι για αισθητικους...
--- End quote ---
Nαι λογικο να ειναι σπανιο αυτο το χρωμα...αφου ειναι αθλιο !!! Το αμαξι ειναι απλα χαλια και καρακιτσαριο!!! Αυτο το χρωμα βγηκε ποτε απο την Μαζντα ??? Τουλαχιστον να ειχε και μαυρη κουκουλα...
A1D3L:
--- Quote from: jSkyline on December 26, 2010, 03:52:25 PM ---
--- Quote from: Liakos on December 25, 2010, 04:58:34 PM ---Εμενα παντως μαρεσει το παραπανω NC.Σπανιο χρωμα.Πολυ ωραιο το air dam kit.Το χρωμα της ζαντας παει πολυ με αυτο του αμαξωματος κ της οροφης.
Το μονο foul που βρισκω ειναι ο χρωμιωμενος καθρεπτης. Τη σχαρα δεν τη σχολιαζω, βρισκεται καθαρα για πρακτικους λογους κ οχι για αισθητικους...
--- End quote ---
Nαι λογικο να ειναι σπανιο αυτο το χρωμα...αφου ειναι αθλιο !!! Το αμαξι ειναι απλα χαλια και καρακιτσαριο!!! Αυτο το χρωμα βγηκε ποτε απο την Μαζντα ??? Τουλαχιστον να ειχε και μαυρη κουκουλα...
--- End quote ---
Το χρώμα είναι το Nordic Green, αν δε λαθεύω, και, ναι, είναι λιγότερο όμορφο από το δικό μου :P, αλλά όχι άθλιο, κατά τη γνώμη μου. Ιδιαίτερο και εξαιρετικά σπάνιο. Το έχω δει και live (το χρώμα σε NC, μην παραξηγηθώ), παρκαρισμένο έξω από το σπίτι μου. Στο παραπάνω αυτοκίνητο, αυτό που δε μου αρέσει είναι το σχέδιο της ζάντας. Κατά τα άλλα, μου φαίνονται πολύ ταιριαστοί οι χρωματικοί συνδυασμοί αμαξώματος, ζάντας, κουκούλας.
saldale:
Το γκρί-ματ της πρώτης 599 είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο χρώμα! :o
Οσο αφορά το nc, πράσινο με μπέζ είναι κλασικός "αγγλικός" συνδιασμός Jag και μου αρέσει. Για χρώμα ζαντών και καθρέφτες ουδέν σχόλιον..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version