!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#3]

<< < (273/298) > >>

lok502:
Δεν νομίζω ο συγκεκριμένος γάντζος να μπορεί να αντέξει το βάρος του αυτοκινήτου, μάλλον για μόστρα είναι. (παίζει να είναι ίδιος με τον δικό μου).
Ωραίο αυτό το ΝΑ πάντως, μόνο ο γάντζος και τα πίσω φώτα με χαλάνε. (και για να γίνω εκνευριστικά ψείρας, θα προτιμούσα τα φουσκώματα στα φτερά να ήταν σαν προέκταση των φτερών και όχι θα φαίνονται βιδωτά.)   :angel:

Basilmx5:

Theo:
Η πορκα δεν υπαρχει..ερωτας.

Το Tuareg που το εχει κανει να φαινεται off road animal ουτε πετραδακι δεν περναει ετσι χωρις να ξηλωσει κατι..

XrhstosZ:

--- Quote from: RomanoS on December 09, 2010, 03:03:51 AM ---Χρηστο εμενα το βαθουλωμα ηταν σε αρκετα πιο δυσκολο σημειο (κατω απ' το ρεζερβουαρ) και μου το καναν αψογο σαν καινουριο με 70 ευρωπουλα αν δεν κανω λαθος... Υπαρχουν μαγαζια δουλευοντας με βεντουζες που μεσα σε μια ωρα θα εισαι κομπλε!  ;)      

P.S.: Ειναι το δικο σου σωστα?

--- End quote ---

ηταν ενας που τον ειχαν συστισει τα παιδια (αχιλεως & αμφιθεας) αλλα μου επεσαν τα αυτια οταν μου ειπε ποσο ηθελε για 2-3 γρατζουνιες που ειχα οταν πηγα και ρωτησα...

nmwisima:

--- Quote from: Theo on December 10, 2010, 05:15:14 PM ---Το Tuareg που το εχει κανει να φαινεται off road animal ουτε πετραδακι δεν περναει ετσι χωρις να ξηλωσει κατι..

--- End quote ---

Εχει αερααναρτηση και ρυθμίζεται το ύψος. Με αυτά τα λάστιχα και ψηλό θα περνάει παντού ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version