!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
mx.strofas:
Τωρα μας εκανες τρελη ζημια! Ονειρο....
jSkyline:
Datsun Z !!! :yeah:
--- Quote from: dimsabas on November 20, 2010, 08:34:09 AM ---Πώς μου φάνηκε; Από τα αμερικάνικα, προτιμώ την Corvette και το Viper από όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή θηριώδη αλλά χαμηλά. Αυτά τα ογκώδη (σαν το παραπάνω ή τη Mustang) δεν έχουν την ίδια χάρη.
--- End quote ---
Χθες το βραδυ παντως ειδα και εγω ενα ιδιο πορτοκαλι στο κολωνακι !!! Και συμφωνω με τον Δημητρη επιβλητικό ειναι σιγουρα και ιδιαιτερο οχι ομως ομορφο...Και αν αμεσως μετα δεις και την Ιταλιδα που επισυναπτω τοτε απλα ξεχνας την Αμερικανια!
leonidas11b:
Κι εγω το βλεπω συχνα το Datsun και λεω αν...αν..και αν...να βρω ποιος το εχει και τα λοιπα.....
Μπορει να γινει πανεμορφο με απλα πραγματακια!
harry2287:
Ιστορικα αμαξια οι Δικαιες Κυριες (fairlady Z) και ειδικα οι z240. Θρυλικο και το ανιμε MIDNIGHT(Highway racing) απο τους ιδιους που εκαμαν το INITIAL D(drift racing) :yeah:
Basilmx5:
--- Quote from: leonidas11b on November 20, 2010, 03:45:28 PM ---Κι εγω το βλεπω συχνα το Datsun και λεω αν...αν..και αν...να βρω ποιος το εχει και τα λοιπα.....
Μπορει να γινει πανεμορφο με απλα πραγματακια!
--- End quote ---
Σιγουρα μπορει να γινει πανεμορφο.. αλλα κοστιζουν τα απλα πραγματακια... γιατι για να το φερεις σε stance οπως τις φωτο, καταλαβαινεις ποσα πρεπει να κανεις... Ασε κ που μηχανικα θα πρεπει ο πρωην ιδιοκτητης να το'χε προσεξει, πραγμα που σημαινει οτι θα το'χε προσεξει κ εξωτερικα.. και μπλα μπλα μπλα...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version