!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#3]

<< < (242/298) > >>

jSkyline:
Λοιπον γουστα ειναι αυτα αλλα...
Ομορφο

--- Quote from: spoumi on November 15, 2010, 12:15:57 PM ---

--- End quote ---

Πολυ ομορφο και ισως οι ομορφοτερες ΕΝΚΕΙ που υπαρχουν

Κακασχημο και δεν εννοω οτι φταει που ειναι FL, αλλωστε το θεωρω ομορφοτερο απο το NC.Για να ειμαι ειλικρινής, νομιζω οτι ειναι ισως η
ν ασχημοτερη ζαντα που υπαρχει, δεν πιστευω οτι ταιριαζει σε κανενα αμαξι, δεν καταλαβαινω γιατι κανει τοσα λεφτα, δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να μην βαλει μια Work η Volk-Rays...Και δεν με νοιαζει αν με βριζετε ολοι τωρα...Ετσι και αλλιως το ειπα, γουστα ειναι αυτα!

--- Quote from: spoumi on November 15, 2010, 12:06:56 AM ---

--- End quote ---

philosopher:

--- Quote from: jSkyline on November 16, 2010, 11:36:15 AM ---Κακασχημο και δεν εννοω οτι φταει που ειναι FL, αλλωστε το θεωρω ομορφοτερο απο το NC.Για να ειμαι ειλικρινής, νομιζω οτι ειναι ισως η
ν ασχημοτερη ζαντα που υπαρχει, δεν πιστευω οτι ταιριαζει σε κανενα αμαξι, δεν καταλαβαινω γιατι κανει τοσα λεφτα, δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να μην βαλει μια Work η Volk-Rays...Και δεν με νοιαζει αν με βριζετε ολοι τωρα...Ετσι και αλλιως το ειπα, γουστα ειναι αυτα!

--- End quote ---

O κυριότερος λόγος είναι οικονομικός. Η 17x9 RPF-1 ζυγίζει ελάχιστα πάνω από 7 κιλά (7.1-7.3) και κάνει περίπου 900$. Η αντίστοιχη Volk (οι Work είναι θεόβαρες) ή Volk, Advan κτλπ ξεκινάει από 2000-2200$ οπότε να ένας καλός λόγος.  ;)
Το αισθητικό είναι καθαρά προσωπικό οπότε περί ορέξεως...
Για την ιστορία πάντως, εγώ σε ασημί κόβω φλέβα  8)

jSkyline:

--- Quote from: philosopher on November 16, 2010, 11:45:15 AM ---Για την ιστορία πάντως, εγώ σε ασημί κόβω φλέβα  8)

--- End quote ---
I Know that...

Δεν την λεω σε αυτους που την βαζουν, αλλα και παλι ειναι απο τις ακριβες ζαντες...Και μετα απο εκει και περα το βαρος μετραει, αλλα οχι να ασχημαινεις και το αμαξι σου. Καλα εγω ετσι και αλλιως ειμαι και της αποψης οσο πιο στοκ τοσο καλυτερο, οποτε τα γουστα μου ειναι περιεργα, απλα επειδη το μονο πραγμα που μου αρεσει να αλλαζω σε ενα αμαξι ειναι οι ζαντες και μετα μονο καποιες λεπτομεριες, ειναι σημαντικο να βαζω μια ομορφη ζαντα.

philosopher:
S15:

Με τις υγείες μας...

jSkyline:
Αααααχχχχχχ...Ποτε θα ξαναβγει ενα τετοιο αμαξι !!! Αντε να δουμε τι θα γινει με το FT-86...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version