!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
simkoz:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 08, 2010, 11:37:06 AM ---Τα πισω δισκοφρενα τα εχει στο διαφορικο(οπως και ολες οι 75) για μικροτερη αναρτωμενη μαζα .
--- End quote ---
μόνο που για αυτόν τον λόγο έβραζαν με το παραμικρό, αφού δεν ήταν κοντά σε ρεύμα αέρα για καλή ψύξη.
george1.8:
Ναι αλλά είχαν απίστευτο φρενάρισμα...
Ξάδελφος:
--- Quote from: simkoz on November 08, 2010, 02:09:03 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on November 08, 2010, 11:37:06 AM ---Τα πισω δισκοφρενα τα εχει στο διαφορικο(οπως και ολες οι 75) για μικροτερη αναρτωμενη μαζα .
--- End quote ---
μόνο που για αυτόν τον λόγο έβραζαν με το παραμικρό, αφού δεν ήταν κοντά σε ρεύμα αέρα για καλή ψύξη.
--- End quote ---
Αυτο που λες Σιμο εχει λογικη βαση εκει που ειναι χωμενα,
αν και ξαδερφος μου καυτης που εχει τη διλιτρη μια δεκαετια μονο για κατι τετοιο δε μου εχει παραπονεθει.
Στις φωτο φαινεται και το σασμαν που ειναι ενιαιο με το διαφορικο για καλυτερη κατανομη βαρους.
simkoz:
^^^ καλά που έβαλες τις φωτό για να μην είμαστε εντελώς off topic. Καλά όχι ότι έχω οδηγήσει 75άρα και είχα θέμα με τα φρένα, ότι έχω διαβάσει σε 4Τ και άλλα της εποχής μεταφέρω
dogits:
sorry ρε παιδες οι ιταλοι ειναι βλαμενοι διοτι μου ειχανε το ημιαξονιο βιδωμενο πάνω στιν δισκοπλακα με 6 βιδες μ8 δηλαδη πιο ηλιθιο πραγμα δεν υπηρχε τις εκοβε σε καθε εξορμηση μου για παντηλικια και επειδη ημουν και μικρος τοτε που ειχα μια την πρωτη φορα μαζευαμε τις δισκοπλακες στην θηβων ωραια χρονια βεβαια τοτε... :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version