!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
option-D:
--- Quote from: Manolis on November 04, 2010, 09:12:30 PM ---Από την εκδρομή μας στον Ωρωπό είναι Βασίλη?
Βάλε την στο gallery στις εκδρομές :P
--- End quote ---
Αν ήταν από δική μας εκδρομή θα έβλεπες μόνο γκρι αμαξώματα και ένα κόκκινο :girlie:
nmwisima:
--- Quote from: Basilmx5 on November 05, 2010, 01:44:08 AM ---To μονο που διαβασα ειναι οτι 45 ατομα ειναι το group buy για το κομματι του προφυλακτηρα αυτου... :o 45 ατομα...
--- End quote ---
Θέλω κι εγώ αυτόν τον προφυλακτήρα. Πόσο πάει?
Liakos:
--- Quote from: nmwisima on November 05, 2010, 11:55:02 AM ---
--- Quote from: Basilmx5 on November 05, 2010, 01:44:08 AM ---To μονο που διαβασα ειναι οτι 45 ατομα ειναι το group buy για το κομματι του προφυλακτηρα αυτου... :o 45 ατομα...
--- End quote ---
Θέλω κι εγώ αυτόν τον προφυλακτήρα. Πόσο πάει?
--- End quote ---
Αν μιλαμε για τον προφυλακτηρα-υβριδιο NA/NC περισσοτερες πληροφοριες θα βρειτε στο site της autokonexion(αν υπαρχει) αφου ειναι δικο της project.
Γιωργο θα συμφωνησω μαζι σου.Το τελειο stance. :good:
pib:
--- Quote from: Liakos on November 05, 2010, 03:08:03 PM ---
--- End quote ---
liako αποφασισε επιτελους τοσο ειχα χαμηλωσει στο photoshop το nc και με ειπες υπερβολικο :P
απ οτι φαινεται εχει και αποστατες και μαλιστα καπου πανω απο 25μμ αφου βγαινουν εντελως προσωπο οι 6ul οι οποιες ειναι +36 !!
Liakos:
--- Quote from: pib on November 05, 2010, 03:28:34 PM ---
--- Quote from: Liakos on November 05, 2010, 03:08:03 PM ---
--- End quote ---
liako αποφασισε επιτελους τοσο ειχα χαμηλωσει στο photoshop το nc και με ειπες υπερβολικο :P
απ οτι φαινεται εχει και αποστατες και μαλιστα καπου πανω απο 25μμ αφου βγαινουν εντελως προσωπο οι 6ul οι οποιες ειναι +36 !!
--- End quote ---
Σε πειραζα. ;) Αν κ δε με χαλαγε καθολου στο υψος που ηταν.
Σχετικα με τους αποστατες μην παιρνεις κ ορκο.Οι 6ul βγαινουν μεχρι κ 9αρες στις 15 ιντσες...Κ εμενα οι πισω μου φαινονται για τουλ 8". ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version