!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#3]

<< < (212/298) > >>

Liakos:

--- Quote from: zerbos on October 31, 2010, 12:49:34 AM ---
--- Quote from: nonos on October 31, 2010, 12:38:31 AM ---Ισως η πιο ταιριαστη ζαντα που εχω δει ποτε μου σε nb.. :good: :giveheart:

--- End quote ---

Εγω παλι θα ελεγα το αντιθετο, δειχνει πολυ ξενη πανω στο μχ5 και ο σχεδιασμος της ειναι λιγακι καγκουρε.

--- End quote ---
Θα συμφωνησω...χοντροκομμενες, τεραστιες, αδιαφορο σχεδιο...

nonos:
Μ αρεσουν.. :oops: :llol:\
Εχω ενα θεμα με τις ζαντες..Στη zx εχω λευκες ραλλοζαντες με τα καπακια της citroen, κληρονομια απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη..Ειναι και κυπαρισσι σκουρα-2πορτη και σε ολους μα ολους ομως αρεσουν..Μονο εμενα μου τη ψιλοσπανε.. :punish:

option-D:
tsanaka's mk1

Ωραίο βγήκε.. Οι xxr του έκατσαν κουτί..

zerbos:

--- Quote from: option-D on October 31, 2010, 08:44:12 AM ---tsanaka's mk1

Ωραίο βγήκε.. Οι xxr του έκατσαν κουτί..

--- End quote ---

Ξερεις αν αυτο το μκ1 το εχει αγορασει προσφατα (σχετικα) απο μια μαζντα στη φιλαδελφια? Αν ειναι αυτο που νομιζω το ειχα βαλει στο ματι πριν παρω το δικο μου..

nmwisima:

--- Quote from: zerbos on October 31, 2010, 10:18:20 AM ---
--- Quote from: option-D on October 31, 2010, 08:44:12 AM ---tsanaka's mk1Ωραίο βγήκε.. Οι xxr του έκατσαν κουτί..
--- End quote ---

Ξερεις αν αυτο το μκ1 το εχει αγορασει προσφατα (σχετικα) απο μια μαζντα στη φιλαδελφια? Αν ειναι αυτο που νομιζω το ειχα βαλει στο ματι πριν παρω το δικο μου..
--- End quote ---

όχι. δεν είναι αυτό.
Το πήρε πριν από κανά 6μηνο.
Ευτυχώς έχει καλές παρέες και πιάνουν τα χέρια του.
Τις ΧΧΡ τις κράτησε από την ΑΕ86 του, η ανάρτηση ειναι Raceland με τοπ μαουντ ΝΒ (μαζί τα είχαμε πάρει)
όταν τις πρωτοβαλε το αμάξι ήταν -1,5 από τα τοπ μαουντ και -6 πόντους από την ανάρτηση.
Για κάμποσο καιρό το χε και πιο χαμηλό από τις φωτό, αλλά έξυνε στην ευθεία.
Γυρισε φτερά μόνος του και το έβαψε.
Το γάντζο και τα TSI τα αναγνωρίζετε.

υ.γ. Οι Φοντμεταλ ειναι χάλια και θεόβαρες.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version