!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
lok502:
Ξέρω ότι το Autocar και το Auto Express είναι συνήθως υπερβολικά αισόδοξα όταν "συνθέτουν" φωτογραφίες από νεά μοντέλα αλλά αν η νέα σειρά 3 μοοιάζει έτσι τότε θα σκεφτώ σοβαρά να αγοράσω μία. Γενικά δεν μου αρεσει η σχεδίαση των BMW τα τελευταία 10-15 χρόνια αλλά αυτή η 3αρα ίσως το αλλάξει αυτό.
Ο προφυλακτήρας είναι αρκετά επιθετικός και δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει η BMW, πιθανώς το παραπάνω σχέδιο να ταιριάζει πιο πολύ στην Μ3.
Από το πλάι δεν φαίνεται να έχει μεγάλη διαφοροποίηση με την σημερινή 3αρα.
Και μια φωτό σχετική με Μιάτα.. Γαμάτο λιτό και καθαρό εσωτερικό...
dimsabas:
Όντως, πολύ λιτό και καθαρό το Miata, αλλά καθαρίζει πολύ ακόμα. Αφού δεν έχει θέρμανση, απορώ γιατί κρατάει το ταμπλό στη θέση του. Ενδεχομένως για καθαρά αισθητικούς λόγους.
Σιγά μην είναι έτσι η σειρά 3. Έχουν επεξεργαστεί μια Χ6 και αυτό είναι όλο. :P
lok502:
Εγώ αν είχα σκληροπυρηνικό Μιάτα κυρίως για πίστα και ξηλωμένο ότι δεν χρειάζεται κάπως έτσι θα το έκανα.. Το ταμπλω όπως είναι του δίνει μια ωραία αίσθηση πληρότητας και συμμετρίας στο γυμνό εσωτερικό. Επίσης η "καπότα" του λεβιέ ταιριάζει οπτικά και φαίνεται σαν κανονική φούσκα. Το 3ο μου Μιάτα (με το καλό ή το Ελληνικό) κάπως έτσι θα γίνει.
jSkyline:
Πολυ ομορφο το ΜΧ!!! Οπως θα επρεπε να ειναι ενα Race Car του λειπει ομως ενα RollBar
george 1323:
--- Quote from: Basilmx5 on October 25, 2010, 12:52:08 AM --- :yeah: :yeah:
--- End quote ---
Κοσμημα πραγματικο..... :o :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version