!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (182/214) > >>

opelcorsa12:

--- Quote from: leonidas11b on June 17, 2012, 09:10:20 PM ---Ωραίος....ο Κώστα!
.
.
.
Χρήστο δικό σου είναι?
Πάει το ER-6n?

--- End quote ---

Παει το ΕΡ Λεωνιδα, το έχω πάνω από ένα χρόνο αυτο :D

epicWin:
Βάζω το παρακάτω βίντεο, γιατι είναι ενα τρομερό δείγμα οδήγησης και (για εμένα) είναι η απόδειξη οτι το όχημα δεν κάνει την μεγαλύτερη διαφορά, αλλα οι χαοτικές διαφορές βρίσκονται στον οδηγό.

Το onboard είναι απο ένα Kawasaki Ninja 250R το οποίο έχει καλά λάστιχα και τακάκια. Φυσικά το 250 έχει το μισό πέλμα απο οποιοδήποτε 600αρι/1000αρι supersport. Οι υπόλοιπες μηχανές στην πιστα, είναι 600/1000, μάλιστα σε κάποια σημεία φαίνεται ενα GSXR και ένα 636 αν δεν απατώμαι.

Μετά απο το σεσιον αυτό, πρέπει να τα έβαλαν αγγελία για ανταλλαγή με παπάκι  :llol:

[youtube]Kz03sQeX02c[/youtube]

xenos:
Δεν είναι αυτοσκοπός των πάντων να γράψουν τρελούς χρόνους στις πίστες. Σε πολλές χώρες είναι θέμα κουλτούρας να μπορείς να βελτιώνεσαι σαν οδηγός σε ασφαλή μέρη.  ;)

Nitroking:
Aυτο θα λεγα.. Η διαφορα που βλεπω εγω στο βιντεο ειναι οτι οι αλλοι απλα γουσταρουν που ειναι στην πιστα ενω ο Ninja ειναι αρκετα επιθετικος, ισως χωρις απολυτη αισθηση του κινδυνου και απλα γουσταρει να κανει οσο καλυτερο χρονο μπορει.. Μαλλον ειναι πιο πολυ θεμα προτεραιοτητων δλδ..

Α και τελικα κανει χειροτερο χρονο απο τους αλλους.. :P Αλλη μια αποδειξη οτι η δυναμη μετραει παρα πολυ ακομα και στην πιστα..

epicWin:
Ρε επιστήμονα... φυσικά κάνει χειρότερο χρόνο, καβαλάει 32 άλογα με 130άρι λάστιχο. Όσο για τα υπόλοιπα, είναι υποθέσεις εκατέρωθεν, κανείς δεν μπορεί να πεί τι κάνει ο καθένας στην πίστα συμφωνώ. Ο Νιντζα καβαλάει σε ενιαίο (αν δείτε και αλλα βίντεο του καναλιού) και απλά είναι πολλές κλάσεις ανώτερος οδηγός. Αν καβαλούσε κάποιο ισάξιο μηχανάκι με αυτά που προσπερνάει, θα ήταν χαοτικά μπροστά, απόδειξη οτι η δύναμη δεν μετράει πάρα πολυ στην πίστα αλλα η σωστή οδήγηση.

Μιλάμε για 32 άλογα εναντίων 140 και πάνω  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version