!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
gianic:
Ε αυτο μαλιστα ευκαιριαρα!!
xenos:
--- Quote from: HAYABUSA on April 24, 2012, 07:39:52 PM ---Gsr 600
Γυμνο, πλεον φτηνο, απροβληματιστο, χαμηλοροπο 600αρι, παιχνιδιαρικο,στριφτερο, ελαφρυ, οικονομικο στη συντηρηση,
--- End quote ---
ok.
--- Quote from: HAYABUSA on April 24, 2012, 07:39:52 PM ---οικονομικο εντος και εκτος πολης στην καταναλωση,
--- End quote ---
Σε όποιο φόρουμ κ να μπεις φημίζεται για το αντίθετο.
--- Quote from: General_lee on April 24, 2012, 07:51:28 PM ---(η οποια δε μπορει να ειναι τυχαιο οτι κυκλοφορει τοσο πολυ και κραταει τοσο πολυ τιμη στην Ελλαδα)
--- End quote ---
Συνομωσία? :????:
Τιμή κρατάει όσο και τα υπόλοιπα της αγοράς...
HAYABUSA:
--- Quote from: xenos on April 25, 2012, 10:26:54 AM ---
--- Quote from: HAYABUSA on April 24, 2012, 07:39:52 PM ---οικονομικο εντος και εκτος πολης στην καταναλωση,
--- End quote ---
Σε όποιο φόρουμ κ να μπεις φημίζεται για το αντιθετο
--- End quote ---
Οκ. Δεν θα το πω και το πιο οικονομικο, αλλα σιγουρα μπορει να γινει ενα καθημερινο μεσο μετακινησης.
Του βαζει ο Γιαννης και εναν emanage και γινεται σφηκα!!!!!!!! Τρελαλολ
Ειδαλλως παμε σε πι πι το παπι αν μας νοιαζει τοσο πολυ η καταναλωση.
iliasfyntanidis:
--- Quote from: emilmx on April 23, 2012, 08:16:59 PM ---τη είναι ακριβό ???
το μόνο που είναι σχετικά ακριβό είναι η τίμονοπλακα αν δεν θες να τριπισεις αυτή που έχει που δεν ξέρω αν είναι ασφαλές
--- End quote ---
Ακριβό είναι το να τροποποιήσεις την τιμονόπλακα(να καλύψεις τις τρύπες που έχει για τα καλάμια και να προσαρμόσεις δύο καβαλέτα),ώστε να περάσει το τιμόνι.Μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις.Πρέπει να πας σε λύση κόψε ράψε,ακριβείας(τιμόνι γαρ) και φυσικά να βρεις τα καβαλέτα.Επίσης πρέπει να αγοράσεις ένα τιμόνι και να προεκτείνεις τα μαρκούτσια σε φρένα συμπλέκτη,φώτα,φλας κ.τ.λ.
Επίσης πρέπει να βλέπεται.
--- Quote from: emilmx on April 23, 2012, 08:16:59 PM ---τώρα δεν θες να σου πω τη πραγματα εχω για το μοτερ του 95
τα πάντα από τα αγωνίστηκα που τρέχαν τότε στα σουπερ μπαικ
--- End quote ---
Το 95 δεν έτρεχαν 1000άρια και ιδίως σαν αυτό που πόσταρες,αλλά 750SBK σαν κορυφαία κατηγορία.Το μόνο 1000άρι ήταν το Ducati.2 έτρεχαν με κυβισμό 916 κ.εκ. για να είμαι και ακριβής.Αν βρεις grid με 1000άρια πέστο μου.Δεν γνωρίζω τα πράγματα που έχεις αλλά δεν νομίζω να κάνουν την διαφορά αν ταιριάζουν φυσικά.Η ιπποδυνάμεις έχουν ξεφύγει.
emilmx:
θα μάθω λεπτομέριες και θα σου πω για αυτό
παντός εχω ένα bimota με μοτερ από fzr 1000 του 96 ανθυμάμαι καλά
το φέραμε από Γερμανία το 06-07 καινούριο και έχουμε πάρει πράγματα για αυτό το μοτερ που τελικά δεν θα τα βάλουμε
τώρα που θα κατέβω χανιά θα μάθω περισσότερα και θα σου πω
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version