!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
aero21:
--- Quote from: xenos on January 19, 2012, 03:18:31 PM ---
--- Quote from: aero21 on January 19, 2012, 03:09:15 PM ---
--- Quote from: gr8 on January 19, 2012, 03:05:20 PM ---
--- Quote from: aero21 on January 19, 2012, 02:45:53 PM ---Για αυτό όσο αμυντικά και να πηγαίνεις, θες να έχεις και τη τύχη με το μέρος σου.
--- End quote ---
το θέμα είναι να μην παίζεις μόνο άμυνα γιατι στο τελος θα το φας το γκολάκι σου
(πλάκα κάνω) ;D
--- End quote ---
Αυτό να λέγεται βλ. εκκίνηση μοτοκρός σε φανάρια... που αν δε γκαζώσεις έρχεται η R1 από το προηγούμενο πράσινο φανάρι και σε περνάει με 150+
--- End quote ---
Να σου πω τι παίζει? Έστω ότι έχει κίνηση και σε πιάνει φανάρι. Σταματάς κανονικά και έρχονται 30 παπιοσκουτεράκια και χώνονται με το ζόρι μπροστά σου. Μόλις ανοίξει το φανάρι και πιάσει κίνηση πρέπει να περιμένεις πίσω από μια τεράστια ουρά. Οπότε αν έχει χώρο ανοίγεις μια 2α για λίγο και ξεμπερδεύεις. Είναι και θέμα ασφάλειας. ;)
--- End quote ---
Εννοείται μου τυχαίνει και μένα που χώνονται με κάτι σάπια 2τροχα μπροστά και μετά γίνομαι σάντουιτς ανάμεσα σε αυτούς και τον ταξιτζή. ΤΟ γεγονός πως αν έχεις δύναμη και πεταχτείς έχεις όλο το δρόμο δικό σου ως το επόμενο φανάρι είναι τρελή ασφάλεια. Απλά λέω πως το "άμυνα" δε σημαίνει πως πας σαν κότα, γιατί όπως είπε και ο φίλος θα φας το γκολάκι σου. Αλλά πραγματικά πιστεύω πως μετά απο καιρό-χρόνια δε ξέρω τι, παθαίνεις και ενός είδους αναισθησία ως προς τον κίνδυνο και είναι ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να δικαιολογήσω τους καμικάζι
xenos:
--- Quote from: aero21 on January 19, 2012, 03:24:39 PM ---Εννοείται μου τυχαίνει και μένα που χώνονται με κάτι σάπια 2τροχα μπροστά και μετά γίνομαι σάντουιτς ανάμεσα σε αυτούς και τον ταξιτζή. ΤΟ γεγονός πως αν έχεις δύναμη και πεταχτείς έχεις όλο το δρόμο δικό σου ως το επόμενο φανάρι είναι τρελή ασφάλεια. Απλά λέω πως το "άμυνα" δε σημαίνει πως πας σαν κότα, γιατί όπως είπε και ο φίλος θα φας το γκολάκι σου.
--- End quote ---
Υπάρχουν φορές που λόγω δύναμης είσαι πιο ασφαλής, γεγονός. Απλά τις περισσότερες φορές η περισσότερη δύναμη φέρνει περισσότερα "προβλήματα".
--- Quote from: aero21 on January 19, 2012, 03:24:39 PM ---Αλλά πραγματικά πιστεύω πως μετά απο καιρό-χρόνια δε ξέρω τι, παθαίνεις και ενός είδους αναισθησία ως προς τον κίνδυνο και είναι ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να δικαιολογήσω τους καμικάζι
--- End quote ---
Είναι απλά τυχεροί ή οδηγούν λίγο καιρό, τπτ παραπάνω.
el loco:
χθες εκανα ενα δωρακι στην μαυρουλα μου... και το ονομα αυτης YOSHIMURA!!! >:-
dimag4:
εγω παλι πηρα καινουργιες δισκοπλακες για μπροστα! οικονομικα κ με δωρο τα τακακια ηταν οτι πρεπει για να κινειται με κανονικους ρυθμους το θηριο... τα παλια δεν ειναι πλεον φρενα....
Kostas2B:
--- Quote from: el loco on January 19, 2012, 03:41:32 PM ---χθες εκανα ενα δωρακι στην μαυρουλα μου... και το ονομα αυτης YOSHIMURA!!! >:-
--- End quote ---
Προσοχη τωρα φιλαρακι,γιατι η περιοχη σου δεν ειναι και οτι καλυτερο...!
Αν μπορεσεις,πηγαινε σε εναν εξατμισα και κολλησε τη βιδα της εξατμισης που ειναι πανω στο μαρσπιε με αργκον.Ενα "τσιμπηματακι".Απλα φροντισε αν το κανεις,να αποσυνδεσεις πρωτα τον ενα πολο απο την μπαταρια.
Μετα βεβαια θα εχεις κινδυνο να σου φανε και το μαρσπιε μαζι με την εξατμιση,αλλα σιγουρα θα εχεις λιγοτερο κινδυνο στο να κατσουν να ασχοληθουν!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version