!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
epicWin:
Να λές πάλι καλά που οι συνθήκες ήταν τέτοιες που δεν τραυματίστηκες εσυ, γιατι στην ελλάδα ευκολα υπάρχουν στροφές με γκρεμό δίπλα και χωρίς μπαριέρα. Και όπως λέει και ο Doohan, the road is no place to race. Αυτό ισχύει γενικότερα
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VruWHHEnZGw[/youtube]
aero21:
Ως νέος οδηγός των 2 τροχών σε μηχανάκι έχω να δηλώσω πως το 300αράκι Beverly στην Αθήνα πλέον μου έχει λύσει τα χέρια-τη τσέπη και κυρίως τον χρόνο μου.~ 4λτ/100χμ σε σχέση με τα ~9,5-10 λτ/100-χμ του nc και τουλάχιστον το 1/3 του χρόνου σε διαδρομές-το παρκάρισμα. Και τώρα με τα κρύα κτλ τα δώρα που μου έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτες ποδιά και προστατευτικά για τα χέρια στο τιμόνι ήταν ότι πρέπει. Κατα τ'άλλα συνειδητοποιείς πως υπάρχουν ποοοοοοοοοοοολλοί τρελοί στον δρόμο αλλά έχω πάθει τη πλάκα μου με το πόσοι τρελοί οδηγούν 2τροχα και πώς πάνε!! Μιλάμε για καμικάζι όχι αστεία οδηγούν λες και δεν υπάρχει αύριο, ο αστάθμητος παράγοντας, ένας πχ να πάει να στρίψει χωρίς φλας δεν υπάρχει είναι ημίθεοι. Βασικά δεν υπάρχει φορά που να έχω κάνει διαδρομή και κάποιος σε ΙΧ να μη κάνει ΤΗ χοντρή μαλακία. Για αυτό όσο αμυντικά και να πηγαίνεις, θες να έχεις και τη τύχη με το μέρος σου. Το κορυφαίο το είδα προχθές: γυναίκα με hornet να πηγαίνει ανάμεσα στα αυτοκίνητα τέζα, και τσαντάκι κανονικά στον ώμο που τιναζόταν σε κάθε σλάλομ που έκανε ανάμεσα στα αυτοκίνητα...απίστευτο θέαμα!
gr8:
--- Quote from: aero21 on January 19, 2012, 02:45:53 PM ---Για αυτό όσο αμυντικά και να πηγαίνεις, θες να έχεις και τη τύχη με το μέρος σου.
--- End quote ---
το θέμα είναι να μην παίζεις μόνο άμυνα γιατι στο τελος θα το φας το γκολάκι σου
(πλάκα κάνω) ;D
aero21:
--- Quote from: gr8 on January 19, 2012, 03:05:20 PM ---
--- Quote from: aero21 on January 19, 2012, 02:45:53 PM ---Για αυτό όσο αμυντικά και να πηγαίνεις, θες να έχεις και τη τύχη με το μέρος σου.
--- End quote ---
το θέμα είναι να μην παίζεις μόνο άμυνα γιατι στο τελος θα το φας το γκολάκι σου
(πλάκα κάνω) ;D
--- End quote ---
Αυτό να λέγεται βλ. εκκίνηση μοτοκρός σε φανάρια... που αν δε γκαζώσεις έρχεται η R1 από το προηγούμενο πράσινο φανάρι και σε περνάει με 150+
xenos:
--- Quote from: aero21 on January 19, 2012, 03:09:15 PM ---
--- Quote from: gr8 on January 19, 2012, 03:05:20 PM ---
--- End quote ---
(πλάκα κάνω) ;D
--- End quote ---
Αυτό να λέγεται βλ. εκκίνηση μοτοκρός σε φανάρια... που αν δε γκαζώσεις έρχεται η R1 από το προηγούμενο πράσινο φανάρι και σε περνάει με 150+
--- End quote ---
Να σου πω τι παίζει? Έστω ότι έχει κίνηση και σε πιάνει φανάρι. Σταματάς κανονικά και έρχονται 30 παπιοσκουτεράκια και χώνονται με το ζόρι μπροστά σου. Μόλις ανοίξει το φανάρι και πιάσει κίνηση πρέπει να περιμένεις πίσω από μια τεράστια ουρά. Οπότε αν έχει χώρο ανοίγεις μια 2α για λίγο και ξεμπερδεύεις. Είναι και θέμα ασφάλειας. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version