!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
iliasfyntanidis:
--- Quote from: epicWin on October 26, 2011, 09:55:20 AM ---Πόσο κάνει το SHARK και απο πού το αγόρασες? Έχω βρεί απο εξωτερικό Arai RX-7GP με κανα 450άρι και κοιτάζω εναλλακτικές.
--- End quote ---
Έχε υπόψιν σου ότι το καλούπι των Arai διαφέρει από αυτό των χωρών της Ε.Ε.-Αμερικής..Κατά τα άλλα είναι το καλύτερο κράνος που κυκλοφορεί στην πιάτσα.
epicWin:
Απο Αγγλία είναι. Δεν υπάρχει διαφορά απο όσο γνωρίζω στα κράνη.
xenos:
--- Quote from: jSkyline on October 25, 2011, 10:48:42 PM ---Ξενος αυτο το εχει ενας φιλος μου που πηρες ειναι πανεμορφο και παναλαφρο και ψιλοακριβο απο οτι θυμαμαι...
--- End quote ---
Eίναι αμιγώς αγωνιστικών προδιαγραφών, carbon αλλά διάβασα και πολύ καλές κριτικές.
+: υλικό κατασκευής, ποιότητα, 1250 gr, ζελατίνα 3mm, αρκετά ήσυχο (πολύ μεγάλο + αυτό!)
-: είναι λίγο περίεργα με τα μεγέθη τα σάρκ, ακριβές ζελατίνες
Είχα πάει σε ένα bazaar της μοτοδυναμικής (yamaha) και πήγα να δοκιμάσω και να πάρω το rsi, αλλά η προσφορά που είχε με έπεισε...
τσεκ:
;D
batsa:
Τα arai όντως εχουν διαφορά στο κέλυφος τα ιαπωνικα με τα ευρωπαικά.Τα shark τα εμπιστεύομαι(εχώ 2 rsf2 και 1 rsx(το συλεκτικό king! :good:)(έχει ταιριάξει η αφεντοκεφαλάρα μου προφανός).κάτοχος και ενός arai rx-7(παροπλισμένο πλέον λόγο παλαιότητας)κορυφαίο κράνος αλλά προσωπικά δεν με ευχαρίστησε(πολύς θόρυβος , περιορισμένη ορατότητα γαρ)...
tsekos86:
ksenos ποιο κρανος ειναι αυτο? θελω να πω πως λεγεται? και την προσφορα αυτη που την βρηκες? θελω να παρω και εγω κρανος το συντομοτερο..!
εχετε να μου προτεινετε καποιο γιατι δεν ξερω ποιο να παρω!??
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version