!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
iliasfyntanidis:
--- Quote from: Kostas2B on October 25, 2011, 07:15:37 PM ---Και εγω περιμενω απαντηση απο εναν τυπο για ανταλλαγη του TDM μου με ενα Suzuki GSX-R600 K9 με Akrapovic Megaphone GP-Series... 8)
--- End quote ---
Kώστα μέγα λάθος κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη..........
Kostas2B:
Δωσε μου και ενα λογο να με πεισεις...! 8)
el loco:
--- Quote from: Kostas2B on October 25, 2011, 07:15:37 PM ---Και εγω περιμενω απαντηση απο εναν τυπο για ανταλλαγη του TDM μου με ενα Suzuki GSX-R600 K9 με Akrapovic Megaphone GP-Series... 8)
--- End quote ---
εισαι αρρωστος!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!
GSXR :giveheart:
iliasfyntanidis:
--- Quote from: Kostas2B on October 25, 2011, 07:27:50 PM ---Δωσε μου και ενα λογο να με πεισεις...! 8)
--- End quote ---
Θα σου δώκω 2...Tα GSXR,R1,ZX10R είναι η ''αιχμή'' του δόρατος κάθε εταιρίας.Ανανεώνονταιι κάθε χρόνο και με του που βγει το επόμενο μοντέλο,με ασήμαντες διαφορές(του πετάνε ένα επιπλέον R ας πούμε)το παλιό χάνει την αξία του.Ξέρεις πως λειτουργει τώρα το marketing....Βγάινει το ZXRGSXRR12012 τα βάζουν στα Μέγαρα γράφει 2 εκτοστά πιο γρήγορα....Ω!Χαμός ο καινούργιος βασιλιάς και τα σχετικά,ο κυρίαρχος του θρόνου μπλα,μπλα....Το TDM φίλε είναι σταθερή αξία.Δεν έχει αλλάξει εδώ και χρόνια.Καλύπτει μία ευρεία γκάμα αναβατών και κάνει ταξιδί που είναι η πεμπτουσία της μοτοσυκλέτας.Πολύς κόσμος γουστάρει TDM και ας είναι κοινό και ας βρίσκεις ανταλλακτικά και στο περίπτερο που λέει ο λόγος.Και υπάρχουνκαι άλλοι λόγοι φυσικά....
Kostas2B:
Δεν εχεις καθολου αδικο...Και μενα δε μου παει η καρδια να το δωσω!
Αλλα την Κυριακη πηγα Μεγαρα που ειχε track day και αρρωστησα.Μου καρφωθηκε να παρω ss και παντα γλυκοκοιταζα τα GSX-R...Δε θελω και πολυ!Εψαξα λιγο τις αγγελιες και βρηκα 2-3...
Ειναι σιγουρο οτι δε θα με βολεψει,αλλα σκοπευω να παρω ενα scooter καποια στιγμη...
Τι να κανω ρε γ@μωτο που τρελαθηκα βλεποντας τα 600αρια να γυρνανε στο 1.03 !!!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version