!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
aero21:
Ασχετο με τα παραπάνω, έγινα κι εγώ ιδιοκτήτης ενός beverly 300 για αθήνα τελικά. Αυτό που έπαθα σοκ είναι το πόσο ψάξιμο πρέπει να ρίξεις για όοοοοοοοοολα τα υπόλοιπα, ειδικά για κράνη, και αφού επιλέξεις να ψάξεις για τιμές γιατί είναι απο άλλο πλανήτη. Μου έδωσε ο γαμπρός μου μπαγκαζιέρα που του περίσσευε Kappa 46 από μία bmw r1200gs και μου λένε 56 ευρώ η βάση για το Beverly....!!!!!!!!!! Τώρα για να κάνω απόσβεση όπως υπολόγιζα πρέπει να κόψω οπωσδήποτε τη μικτή από το mx-5. Ρε παιδιά τι να σας πω, από τη στιγμή που είπα να αγοράσω το συγκεκριμένο σκούτερ μέχρι και τώρα που πήρα τον εξοπλισμό (κράνος, τζάκετ, προστασία για σπονδ. στήλη, γάντια, μπαλακλάβα κτλ) έχω ξοδέψει τουλάχιστον 3 φορές παραπάνω ώρα απ'οτι όταν άρχισα να ψάχνω για μεταχ. mx-5. Αλλα..........τρελή ευκολία και οικονομία στη βενζίνη
Neko:
Και εγω δυστηχως αν και ειχα κρανος και μπουφαν αναγκαστικα να παρω αλλα καινουργια γιατι τα προηγουμενα δεν εκαναν για την μηχανη που πηρα :( Ειδικα για το κρανος δεν πρεπει να κανουμε τσιγκουνιες κατα την γνωμη μου (αμα μπορουμε βεβαια)
Εγω πηρα αυτο ;D
dimsabas:
Στην αρχή δε διάβασα σωστά και νόμιζα ότι έγραφες αυτό: "έχω ξοδέψει τουλάχιστον 3 φορές παραπάνω λεφτά απ'οτι όταν άρχισα να ψάχνω για μεταχ. mx-5" :llol: :llol:
Αλλά αφού αντί για λεφτά λέει ώρα, ε, δεν πειράζει. Θα ρεφάρεις και με το παραπάνω από την πρώτη εβδομάδα. ;)
epicWin:
Με γειά, αχρείαστο και διακοσμητικό να είναι μόνο εύχομαι! Ετοιμάζομαι και εγώ για σπέσιαλ κράνος μιάς και έχω τώρα ενα KBC που δε μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.
Kostas2B:
Και εγω περιμενω απαντηση απο εναν τυπο για ανταλλαγη του TDM μου με ενα Suzuki GSX-R600 K9 με Akrapovic Megaphone GP-Series... 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version