!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (148/214) > >>

Liakos:
Ας κανω τη στριμμενη γεροντοκορη.  :P

Καλο κ αγιο το διαδικτυο. Πραγματικα μια πληροφορια μπορει να ταξιδεψει σε ολο τον κοσμο μεσα σε δευτερολεπτα. Ποσες φορες ακομη πρεπει ομως να δουμε το βιντεο, στο οποιο ενας ανθρωπος χανει τη ζωη του? Το ιδιο ισχυει κ για το βιντεο με τις τελευταιες στιγμες του Κανταφι, ασχετα με το αν το αξιζε το καθαρμα.

Χτες εγινε σεισμος στην Τουρκια. Η απωλεια σε ανθρωπινες ζωες ειναι τεραστια. Καθομαστε κ ασχολουμαστε με το θανατο ενος μοτοσυκλετιστη, που κακα τα ψεματα γνωριζε τον κινδυνο στον οποιο εξεθετε τον εαυτο του κ στα @@ μας για τον κοσμο που εχασε τοσο αδικα τη ζωη του. Το ιδιο ισχυει κ για το θανατο του Jobs. Μας τα ζαλισαν στα δελτια ειδησεων εκεινες τις μερες, αλλα για τις χιλιαδες που πεθανουν απο πεινα στην Αφρικη ουτε λογος...

Στέλιος - fess:
Μια χαρά τα γράφεις.
Δε μπορούσες καλύτερα και ΟΧΙ δεν είσαι στριμμένη γεροντοκόρη.

Basilmx5:

--- Quote from: Liakos on October 24, 2011, 07:26:13 PM ---Ας κανω τη στριμμενη γεροντοκορη.  :P

--- End quote ---
Nα κανω τον δικηγορο του διαβολου λιγο και εγω...

--- Quote from: Liakos on October 24, 2011, 07:26:13 PM ---...αλλα για τις χιλιαδες που πεθανουν απο πεινα στην Αφρικη ουτε λογος...

--- End quote ---
Μη νομιζεις οτι οσοι ασχολουνται και παρακολουθουν δεν τα σκεπτονται αυτα που λες και δικιο εχεις.. αλλα οποτε ανοιγεται ενα αναλογο θεμα εδω κοβεται, αφου ειναι εξω απο το αυτοκινητιστικο ενδιαφερον του φορουμ. Γιαυτο λοιπον δεν γινεται λογος για τα παιδια στην αφρικη γιατι η συζητηση θα παει στα πολιτικα/συμφεροντα/χρημα κλπ...

SchumiMx5:
Νομίζω πως Ηλίας δεν αναφέρεται στο forum αλλά γενικότερα στη αντιμετώπιση σε τέτοιες περιπτώσεις.“One Person dies, millions cry. Millions die, no one cries”

Basilmx5:

--- Quote from: SchumiMx5 on October 24, 2011, 08:01:17 PM ---Νομίζω πως Ηλίας δεν αναφέρεται στο forum αλλά γενικότερα στη αντιμετώπιση σε τέτοιες περιπτώσεις.“One Person dies, millions cry. Millions die, no one cries”

--- End quote ---
Bρε το ξερω και εχει δικιο σε αυτο το ειπα στην αρχη...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version