!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (134/214) > >>

jSkyline:
Εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα εχω μονο ενα φιλο που το απεκτησε! Δυστηχως για αυτον ομως στους 2 μηνες πανω χρειαστηκε αλλαγη μοτερ εντος εγγυησης (ευτυχως!). Παντως με το 400αρι εχει παει 2 φορες Μεσολογγι και το καλοκαρι πηγε και Λευκαδα με το νεο μοτερ. Μπορει να ετυχε το δικο του να ηταν ελλατωματικο, δεν ξερω. Ο συγκεκριμενος πριν ειχε μια Honda BROS 400 και λεει πως δεν μετανιωσε καθολου την αλλαγη.
Αν παντως αγοραζα μηχανη μονο το ΜΡ3 θα αγοραζα επειδη φοβαμαι παρα πολυ τα μηχανακια!

aero21:

--- Quote from: NiTse on October 07, 2011, 07:19:56 PM ---Επίσης και με το μπ3 νομίζω ότι είσαι αρκετά εκτεθειμένος.

--- End quote ---

Όντως εκτεθειμένος είσαι και εκεί αλλά το θέμα είναι μη βρεθείς εκτεθειμένος πάνω στο οδόστωμα, πριν 8 χρόνα είχα συρθεί σε διακοπές με φίλους 10 μέτρα σε άσφαλτο και κόντεψε να με πατήσει στη κυριολεξία άλλο αμάξι, έχω παράσημα και στα γόνατα. Το κυριότερο που με απασχολεί είναι το θέμα των αντανακλαστικών κινήσεων αν χρειαστεί να φρενάρω απότομα που λογικά ή δε θα φρενάρω όσο πρέπει ή θα μπλοκάρει το εμπρός σύστημα, οπότε μου φαίνεται η πιο fail safe επιλογή

iliasfyntanidis:

--- Quote from: gianic on October 07, 2011, 03:07:48 AM ---Ηλια πως σκατα θα ρυθμισω την αναρτηση;

--- End quote ---

http://www.mybike.gr/topic/877-%CE%B7-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%C2%A9-alx/

aero21:
Αυτό που ξέχασα να πω είναι πως θέλω να δώσω όσο το δυνατόν λιγότερα λεφτά και το mp3 φαίνεται πολύ ακριβό. Όσο γίνεται όμως λέμε λιγότερα, δε ξέρω αν μετά γίνει τρόπος ζωής το μηχανάκι αλλά για αρχή είδα πιο πριν το aprilia sport city one που η τιμή τους είναι τουλάχιστον 3 φορές κάτω και αναρωτιέμαι αν αξίζει τα λεφτά το mp3 με ότι ασφάλεια παρέχει (μεταχ. κοιτάω καινούργιο ξεφεύγει κατα πολύ). Υποπτεύομαι απλά πως το mp3 θα αντικαταστήσει το αμάξι μέσα στην Αθήνα σταδιακά εντελώς ενώ το Aprilia και τα συναφη θα μείνουν μόνο σπίτι γραφειο σπίτι. Τι εμπειρία έχετε οι υπόλοιπη ως προς αυτό? Α παρένθεση, τον μισό σχεδόν καιρό λείπω από Αθήνα είμαι Πελοπόννησο.

Basilmx5:
O,τι και να ρωτας φιλε μου απο θεμα ασφαλειας δεν υπαρχει κανεις να σου δωσει την απαντηση που θες... το μονο σιγουρο ειναι οτι παιρνοντας μια μηχανη σιγουρα θα πεσεις ή θα σε ριξουν... τωρα, μεγαλη τουμπα, μικρη τουμπα κανεις δε μπορει να σου απαντησει... Στο λεω αυτο γιατι ειναι λαθος να παρεις μηχανη νομιζοντας οτι δεν θα πεσεις.. 1ον... 2ον θεωρω οτι απο θεμα ισορροπιας κ μονο ενα 3τροχο στυλ μπ3 σαφως και ειναι πιο safe απο ενα 2τροχο μονο σε ενα κομματι, στο γλυστριμα... αν, να χτυπησω ξυλο, καποιος σε χτυπησει και με αυτο θα σε ριξει...
Προσωπικα θα διαλεγα ενα σκουτερ 2τροχο, πολυ πιο βολικο για την πολη, ευελικτο, γκαζοφρενο, και σε 15λεπτα εισαι οπου θες νασαι... α και εχει και χωρους... θεωρω οτι δε θες να βαζεις βαλιτσες  :P :P

Ενα πραγμα που προσωπικα θεωρω βασικοτατο και ισως ακουστει λιγο ειρωνικο ειναι οτι, οσο πιο μεγαλη η μηχανη σε κυβικα τοσο μεγαλυτερη ασφαλεια (συνηθως) εχει... καλυτερα φρενα, καλυτερα λαστιχα, ροδες μεγαλυτερες... πχ συγκρινομενο ενα 125 scooter με ενα 250/300/500 δεν εχει καμια σχεση... αυτα, ελπιζω να βοηθησα. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version