!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (130/214) > >>

xenos:

--- Quote from: gianic on October 06, 2011, 12:08:47 PM ---βρηκες καμια προσφορα για λαστιχο;

--- End quote ---

Γιάννη έχουν πέσει αφραγκίες. Μετά από παρακίνηση φίλου σκέφτομαι να βάλω τα metzeler rennsport από boukisway στα 220ε. Για να βάλω ένα michelin pilot road 3 μπροστινό μόνο, θέλουν 150ε. Για τα rennsport παντού διαβάζω τα καλύτερα, απλά είναι λίγο παλιό μοντέλο. Είναι καλό, μαλακό, όχι τούρινγκ.

el loco:
το συγκεκριμενο metzeler εχω βαλει εγω σε z750..καλο ειναι αλλα οχι κατι που θα σε τρελανει..με λιγα λογια για τα λεφτα του αξιζει..αν μπορεις να βαλεις το μισελεν με 260-280 που εχουν καλυτερη χαραξη(για μενα)και ειναι καλυτερα στο βρεγμενο...

συμβουλη για τακακια,πριν την τοποθετηση,λιμαρετα ελαφρως(ελαχιστα)  και ομοιομορφα..

racing nick:

--- Quote from: xenos on October 06, 2011, 12:44:09 PM ---
--- Quote from: gianic on October 06, 2011, 12:08:47 PM ---βρηκες καμια προσφορα για λαστιχο;

--- End quote ---

Γιάννη έχουν πέσει αφραγκίες. Μετά από παρακίνηση φίλου σκέφτομαι να βάλω τα metzeler rennsport από boukisway στα 220ε. Για να βάλω ένα michelin pilot road 3 μπροστινό μόνο, θέλουν 150ε. Για τα rennsport παντού διαβάζω τα καλύτερα, απλά είναι λίγο παλιό μοντέλο. Είναι καλό, μαλακό, όχι τούρινγκ.

--- End quote ---
και γω για αυτα ετοιμαζομαι με την πρωτη ευκαιρια , μαλακο και φτηνο

Kostas2B:

--- Quote from: Neko on October 05, 2011, 05:15:10 PM ---
--- Quote from: Kostas2B on October 04, 2011, 08:26:48 PM ---Αυτο ελειπε...1000 κυβικα εχει!!! 8) Χτυπησες καμια καλη τελικη?

Και μια ερωτηση κρισεως : Διοδια πληρωσες?

--- End quote ---

Το πατησα λιγο στη ευθεια της Τριπολης μεχρι 230 αλλα η συνοδηγος μου αρχισε  να με σφιγει γερα για να κοψω!
Αληθεια με τα διοδια τι γινεται αφου ειμαι απο τους λιγους που πληρωνα :(
Μαλιστα στο Σκαραμαγκα μολις ανοιξε η μπαρα να φυγω περασε ενας σφαιρα!!

--- End quote ---

8 στους 10 δεν πληρωνουν...Εγω πληρωνω γιατι ειμαι χεστης,αλλα αμα βρεθω με καταλληλη παρεα θα περασω αφρεναριστος...!

iliasfyntanidis:
Tα metzeler rennsport που λέτε να βάλετε είναι semi slick με ότι αυτό συνεπάγεται...παλιά(γιατί είναι παλιό ελαστικό)έτρεχαν στο πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας με αυτά.Ο σκελετός τους είναι αρκετά πιο μαλακός σε σχέση με τα υπόλοιπα πολιτικά ελαστικά.Δηλαδή δεν κάνουν για βαριά μηχανάκαι με φορτίο....Μην κοιτάτε τα πισταδόρικα μηχανάκια των 170 κιλών.Επίσης έχουν αρκετά γρήγορη κορώνα με αποτέλεσμα στα πολλά να είναι πιο νευρικά από τα πολιτικά ελαστικά προσδίδωντας όμως πιο γρήγορο πλάγιασμα και αυξημένη επιφάνεια τριβής όταν βρίσκεσαι υπό κλίση και φυσικά φθείρονται αρκετά πιο γρήγορα από τα πολιτικά ελαστικά.Η χάραξη τους δεν είναι και ότι καλύτερο με μικρή ικανότητα απαγωγής νερών.Βάλτε ένα καλό πολιτικό ελαστικό κατηγορίας SS μάθετε το μηχανάκι σας καλά ρυθμίστε αναρτήσεις και είσαστε έτοιμοι :gl:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version