!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (125/214) > >>

gianic:
Kωνσταντινε παρε ενα monster 620, στο υποσχομαι θα ενθουσιαστεις. Λογικη δυναμη, καλη ροπη, ελαφρια, μικροκαμωμενη, μεσα στην πολη ειναι παπι, λογικη καταναλωση πολυ καλα περιφερειακα(αναρτησεις, φρενα) και τη βρισκεις και φθηνα. 

jSkyline:
Εγω παντως στην θεση σου θα κοιταζα η το Ninja 250 η το Υamaha R125. Eιδικα το 250 εχει αρκετη δυναμη για ενα αρχοριο και ειναι και ελαφρυ...
βεβαια ειμαι και ασχετος απο μηχανες, αλλα μου φαινονται καλη επιλογη αυτα τα 2.

option-D:
Αυτά τα 250cc "street" είναι τραγικά αστεία  :llol:
Το μοναδικό ΓΑΜΑΤΟ κι απόλυτα ψαρωτικό είναι το τελευταίο ΚΤΜ Duke, το οποίο βγαίνει και σε 125 και σε 250..
Το είδα στην Παπανικολή πριν 1,5 μήνα κι έψαχνα να καταλάβω τι είναι..

Μόνο που θα έχεις μια μηχανή που θα δείχνει κτήνος και θα σε περνάνε τα SH300i..  :yawn:

Kostas2B:
Με Ninja 250 ή YZF125 ή οτιδηποτε παρομοιο,θα κινδυνευεις να κοιμηθεις στο τιμονι απο τα χασμουρητα που θα ριξεις...Επισης ειναι αβολα στη θεση οδηγησης!

Φιλος του αδεφου μου ειχε Ζ750 για 2 χρονια και ειχε παει παντου...Κυριως μονος του,ελαχιστες οι φορες που πηγε ταξιδι δικαβαλος.Ειπε λοιπον να προχωρησει λιγο ακομα και αγορασε περυσι ενα GSXR600 Κ9 με αποτελεσμα να το δωσει κακην κακως μετα απο 5 μηνες αφου δεν τον βολεψε καθολου...

Τα SS ειναι ειδικες κατασκευες που απευθυνονται σε ειδικους οδηγους...Πρεπει να θυσιασεις πολλα πραγματα για να πεις οτι θα εχεις ενα!
Τα 1000αρια προσωπικα τα θεωρω ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

Λοιπον Κωννε,εδω εισαι...

option-D:
Φίλος με hayabusa rotrex 380ps τροχό αυτή τη στιγμή, όταν το είχε αφήσει στη suzuki για σέρβις μια φορά, του έδωσαν ένα town mate (OMG+3LOL) για να γυρίσει πίσω και στη διαδρομή ξεχάστηκε, δεν έβλεπε πού οδηγούσε κι έπεσε στην ευθεία  :llol: Θεός! Φτου, φτου, μέχρι στιγμής το έχει αγρατζούνιστο..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version