!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
General_lee:
μετα απο hornet, cbr και r6 εχω να πω oτι ειναι πολυ ταλαιπορια το supersport μηχανακι αν ΔΕΝ σκοπευεις να μπαινεις πιστα. Για πολη/κεντρο ουτε συζητηση. θα ψηνεται το μοτερ αν δεν κυκλοφορεις μονο στους μεγαλους δρομους οπου μπορεις να μαζεψεις λιγο αερα στο ψυγειο. η σταση ειναι πολυ κουραστικη και η ευελιξια μηδενικη λογω τιμονιου. ο συνεπιβατης δεν καθεται πανω απο ενα 20 λεπτο χωρις να σε βρισει. παρολα αυτα σε πιστα και στροφοδιαδρομες ειναι απολαυση. δεν νομιζω ομως οτι δε θα ειναι εξισου απολαυση ενα motard η κατι πιο ορθιο με σπορ ρυθμισεις στο οποιο θα καθεσαι σαν ανθρωπος. Για το θεμα του κινδυνου δεν μπορεις να συγκρινεις με αυτοκινητο. φανταστειτε ενα αυτοκινητο στο οποιο καθε μπλοκαρισμα μπροστινου τροχου η λαθος υπολογισμος στο φρενο γενικα σημαινει τραυματισμο.οπως και καθε αποτομη αλλαγη στην προσφυση του δρομου (νερα χωματα) οταν τρεχεις. και με πολυ πολυ κακα φρενα αναλογικα με το γκαζι του συγκρινομενο με αυτοκινητα. αυτα.
epicWin:
--- Quote from: Kostas2B on September 13, 2011, 12:37:46 AM ---
--- Quote from: epicWin on September 12, 2011, 09:55:57 PM ---Δηλαδή προτείνεις ως καλύτερο το Ζ για αρχάριο? omg
--- End quote ---
Δεν προτεινω το Ζ για αρχαριο.Απλα σιγουρα ειναι πιο λογικη επιλογη αποτι ενα R6...
Και επισης ειναι πιο βολικο για τη χρηση που το θελει ο Κων/νος. Τωρα το omg δεν ξερω που κολλαει.
--- End quote ---
To omg κολλούσε στο οτι το Ζ δεν είναι μηχανή για αρχάριο, όσο περιπου δεν είναι και το R6. Αυτό μόνο.
el loco:
αφηστε ρε παιδια τα omg και τα σου ξου μου,καμια βολτα θα παμε???????? :angel: --> >:-
tsekos86:
ναι ρε παιδια...!!! καμια βολτα με τις μηχανες...!!! ειμαστε πολλοι εδω μεσα..! :exaclty:
racing nick:
Κωνσταντινε οδηγουσα 6 χρονια R6 και 4 χρονια R1 . ισως τα καλυτερα χιλιομετρα της ζωης μου . απειρα ταξιδια και αρκετα track days στα μεγαρα . δοξα το θεο δεν εχω χτυπησει ουτε το δακτυλακι μου αλλα εχω δει να σκοτωνονται φιλοι μου 2 μετρα μπροστα απο εμενα . αυτο δεν σημαινει οτι με ενα παπι δεν μπορει να συμβει κατι αναλογο αλλα το γκαζι ειναι γλυκο και η μαλακια θα ερθει αργα 'η γρηγορα . επίσης να υπολογισεις οτι σε καθε βολτα που θα κανεις με την κοπελα σου δικαβαλο θα γυρνατε τσακωμενοι πισω :axe: ( εγγυημενα αυτο ). θες και 1500αρι τουλαχιστον για μπουφαν και κρανος συν ολα τα υπολοιπα . για μενα αν θες την γνωμη μου μη το παρεις και αν πρεπει να παρεις οπωσδηποτε 2 τροχο πηγαινε για κανα 600 street . εγω παρεμπιπτόντως ψήνομαι παλι για R1 αλλα θα πρεπει να διωξω το μιχο και το fazer πρωτα οποτε με βλεπω να καθομαι στα αυγα μου :-X .
ΥΓ μα καλα ασχολεισαι με 600αρι . ολοι πλεον παιρνουν χιλιαρια super sport για να πηγαινουν για καφε στην πλατεία . ντροπη σου Κωνε ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version