!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (120/214) > >>

iliasfyntanidis:
Η συντήρηση ενός R6 είναι απλή υπόθεση.Σχεδόν 4 λίτρα λάδι παίρνουν όλα τα μηχανάκια από Ιαπωνία μεριά max.Άλλα 3 λίτρα.Λάστιχα και αλυσογράναζα δεν τρώει τόσο πολύ γιατί είναι 600,άρα ροπή και δύναμη ψηλά,4 μπουζί όπως όλα τα Ιαπωνέζικα τετρακύλινδρα.Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.Πιο πολλά είναι τα πάγια έξοδα(ασφάλεια,τέλη κυκλοφορίας)παρά τα αναλώσιμα του.Βαλβίδες νομίζω θέλει κάθε 10χιλ. χιλιόμετρα αλλά αν δεν το σπας τσάμπα θα το ανοίγεις το καπάκι.Για τους καρπούς σου που πονάνε υπάρχουν υπάρχουν τα bar raisers που φέρνουν τα κλιπ αν πιο πάνω υπάρχει και το μονόζυγο.Έχε στο νου όμως ότι είναι μηχανάκι dedicated για track day και όχι για καθημερινή μετακίνηση.Αν πας διακοπές το πολύ πολύ να πάρεις ένα σώβρακο και την οδοντόβουτρσα σου.Για δεύτερο άτομο όυτε λόγος.Κάθεται αλλά για πόσο?Στα μέγαρα ένα R6 normal με πολιτικά ελασικά γυρνάει στο 1.05.00 με 1.06.00.Άρα είναι για πίστα.Γργορη γεωμετρία,τιμόνι ξυράφι,μινιμαλιστικές διαστάσεις.....

Konstantinos:
Κατατοπιστικότατος  :good: Έψαχνα και manual στο net αλλά στα ελληνικά δεν βρήκα. Εκεί σκαλώνω και εγώ, το ότι δεν είναι για καθημερινή χρήση. Αν μη τι άλλο μόνο για καθημερινές μετακινήσεις τη θέλω και το ΣΚ να βγαίνει το miata. Η μηχανή θα είναι σε δεύτερη μοίρα πάντα. Για να τρέχω σε trackday στα Μέγαρα δεν νομίζω να το κάνω ποτέ. Θα ήθελα όμως να τη μάθω σταδιακά και να αρχίζω με το καιρό να ανεβάζω ρυθμούς, να μην την εξαντλήσω και να μου κρατάει το ενδιαφέρον για μια 4ετία/5ετία. Το ότι θα την έχω για κάμποσο καιρό στο γκαράζ μου και όποτε παίρνω το οκ από τον ιδιοκτήτη θα τη κάνω και μια δυο κοντινές βόλτες να λαδώσει η αλυσίδα είναι χρήσιμο για το αν μπορώ να ζήσω μαζί της.

dimag4:

--- Quote from: el loco on September 12, 2011, 01:11:03 PM ---
--- Quote from: JDM on September 12, 2011, 12:43:19 PM ---
--- Quote from: gianic on September 12, 2011, 12:35:19 PM ---

Επειδη μου φαινεσαι προσγειωμενο παιδι στα λεω αυτα. Αν ησουν ο Dogits θα σου λεγα να πας να παρεις καμια γουρουνα.  :excited: :excited: :excited:

--- End quote ---
δεν καταλαβα τι εχουν αυτοι που εχουν γουρουνα???? :punish:

--- End quote ---

πωωωωωω!!! η γουρουνες ειναι οοοολα τα λεφτα!! ειδικα οι 3κυκλες!!!

--- End quote ---

οι 3κυκλες δεν ειναι γουρουνες!! :tease:

Liakos:
Ειχε αγορασει ενας φιλος μια aprilia 125cc, λιγο πριν δωσει για διπλωμα μηχανης. Μεχρι τοτε καβαλουσε κατι 50αρια. Στα 21-22 του τοτε, καποια μλκια εγινε με τη σχολη οδηγων κ τον δηλωσαν αντι για 125 χωρις συμπλεκτη για απεριοριστο... Η aprilia ειχε συμπλεκτη, την καβαλουσε στα κρυφα τα βραδυα, οποτε την ψιλοπαλεψε κ το πηρε...

Απο τη στιγμη που του εκανε η σχολη αθελα της αυτο το δωρο, μπηκε κατευθειαν πωλητηριο στην aprilia κ αγορασε μια R6. Λευκη περλα αποτι θυμαμαι, καποια special edition, δε θυμαμαι πολλα. Πανεμορφη παντως...

Την εδωσε μεσα σε ενα 4μηνο... Για ποιο λογο? Για να μη σκοτωθει. Ειναι μια κατασκευη που απευθυνεται στον εμπειρο οδηγο. Ειναι επισης μια μηχανη που δεν ειναι για καθημερινες μετακινησεις. Αυτα τα λεγομενα του. Την εδωσε λοιπον, αγορασε ενα beverly κ ευχαριστιεται τα πλεονεκτηματα του διτροχου στις καθημερινες του μετακινησεις στο κεντρο. ;)

Κωστα, παρε ενα σκουτερακι να κανεις τη δουλεια σου, αν αυτος ειναι ο πραγματικος λογος που θες να αποκτησεις μηχανη. ;)

Konstantinos:
Κλιμακωτά Liako η αμέσως επόμενη επιλογή μου είναι μια naked Ducati 600άρα με τα μισά άλογα από τη γιαπωνέζα που πάντα θαύμαζα. Μεταχειρισμένη παίζει στα 3Κ. Δυστυχώς ό,τι όχημα βάζω στο μάτι πρώτος για μένα είναι ο παράγων fun to drive. Από ποδήλατο μέχρι αυτοκίνητο. Αυτά που δεν θα έπαιρνα ποτέ είναι τα παπιά, δεν ξέρω, τα έχω συνδυασμένα άσχημα στο μυαλό μου  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version