!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (119/214) > >>

XrhstosZ:
Εχω φιλο που πηρε για πρωτη μηχανη gsxr 600 και για 1 χρονο το πηγαινε παναγια χωρις να πεσει ποτε.. τωρα το εχει μαθει και εχει ξεθαρεψει κιολας.. Και εγω θα ελεγα παρτο αλλα Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!

el loco:

--- Quote from: JDM on September 12, 2011, 12:43:19 PM ---
--- Quote from: gianic on September 12, 2011, 12:35:19 PM ---

Επειδη μου φαινεσαι προσγειωμενο παιδι στα λεω αυτα. Αν ησουν ο Dogits θα σου λεγα να πας να παρεις καμια γουρουνα.  :excited: :excited: :excited:

--- End quote ---
δεν καταλαβα τι εχουν αυτοι που εχουν γουρουνα???? :punish:

--- End quote ---

πωωωωωω!!! η γουρουνες ειναι οοοολα τα λεφτα!! ειδικα οι 3κυκλες!!!

Konstantinos:
Άλλη φάση και οι γουρούνες! Ειδικά σε αμμόλοφο  :) Όχι Γιάννη, καφριλίκια δεν έχει στο μενού, έχω πολύ αδύνατο στομάχι για μετά τις 9.000 :P Τα όρια μου τα ξέρω και δεν τα ξεπερνώ, ειδικά αν είμαι εκτεθειμένος. Αυτά που με νοιάζουν είναι η κόπωση από τη θέση οδήγησης (μετά από χαλαρή βόλτα πονούσα σε πάπια και ώμους απίστευτα) η συντήρηση (γιατί δεν θα το έχω για εκτόνωση και βόλτες στα κόκκινα τουλάχιστον για ένα χρόνο) γιατί αν είναι να ξεπερνά το 1.300άρι yaris σε έξοδα γ@ματο...Έχω ακούσει για αλλαγές στα λάδια ανά 1.500χλμ. Racing Nick τα φώτα σου παρακαλώ!

gianic:
Τον πονο στους ωμους και στους καρπους θα τον ξεπερασεις σε καμια βδομαδα αν την καβαλας καθε μερα. Γενικοτερα αν πιανεσαι ασχημα και μετα απο αυτο σημαινει οτι πρεπει να φτασεις σε καλυτερη φυσικη κατασταση. Επισης αυτο για τα λαδια ειναι λιγο υπερβολικο. Αλλαγες καθε 5κ και θα εισαι μια χαρα. Η συντηρηση ειναι απλη και την κανεις και μονος σου.

Konstantinos:
 :good: Τhnx Γιάννη!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version