!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (118/214) > >>

xenos:

--- Quote from: Ξάδελφος on September 12, 2011, 10:29:53 AM ---
--- Quote from: xenos on September 12, 2011, 10:12:15 AM ---
--- Quote from: Konstantinos on September 12, 2011, 09:17:13 AM ---Πόσο δαπανηρή υπόθεση είναι η συντήρηση μιας yamaha YZF-R6? Yπάρχει κάποιος που έχει συμβιώσει περισσότερο από χρόνο μαζί της να με κατατοπίσει?

--- End quote ---

H συντήρησή της δεν διαφέρει από κάποιο άλλο 4κύλινδρο. Ο νίκος μπορεί να σε κατατοπίσει περισσότερο. Το ερώτημα είναι τι εμπειρία έχεις εσύ πριν το r6?  ::-

--- End quote ---

--- Quote from: Konstantinos on August 29, 2011, 03:17:39 AM ---Καλορίζικα παίδες!  :) Σήμερα είχα στη κατοχή μου μια yamaha R6 και γύρισα σχεδόν όλη την Αθήνα. Απλά να πω ότι δεν έχω εμπειρία από δίτροχα (εκτός από mountain bikes   :P) και τέτοιο πράμμα δεν έχω βιώσει ξανά...

--- End quote ---

--- End quote ---

χμμμμ. Οπότε θα το παίξω πάλι μπαμπάς (παλιόπαιδα  :axe: ) και κων/νε θα σου πω ότι δεν μου ακούγεται καθόλου σοφή η επιλογή της συγκεκριμένης μηχανής και ο λόγος ξεκάθαρος. Αν γίνει μλκία με το αμάξι, άντε στην χειρότερη θα πάει το αμάξι για φούντο. Στη μηχανή όμως δεν πάει έτσι. Όσο κ να λες ότι θα προσέχω, το γκάζι είναι γλυκό. Και στο λέω αυτό εγώ που πήρα το fazer και ξερογλύφομαι κάθε φορά που το ακούω να ουρλιάζει  :giveheart: . Παρόλα αυτά, αν γύριζα το χρόνο πίσω, πάλι θα προτιμούσα μια σταδιακή "άνοδο". Όλα τα παραπάνω φιλικά...  ;)

Konstantinos:
Mε όσους το έχω συζητήσει δεν έχω πάρει ούτε μια διαφορετική γνώμη από το ρητό όχι..Και δεν διαφωνώ, είναι σαν να πήρε κάποιος μόλις το δίπλωμα οδήγησης και να πήγε σε S2000. Εγώ λοιπόν, δεν το έχω καιρό το δίπλωμα και το έβγαλα απλά για να κινούμαι με δίτροχο στη δουλειά και στη σχολή μου που αμφότερα είναι στο κέντρο..Τα ΜΜΕ δεν μπορώ να τα εμπιστευτώ πλέον με τις συνεχείς απεργίες ούτε να σκάω 20άρια για ταξί...Η μηχανή μονόδρομος. Ο κολλητός μου πάει Αγγλία για master και μου αφήνει την 600άρα R να την κινώ πού και πού. Μοντέλο του '08 με 12.000 χλμ σχεδόν καινούργια. Τέσπα, με τα πολλά βρίσκει εκεί σε τιμή ευκαιρίας R1 και μου δίνει τη δική του στο budget που μπορώ να διαθέσω για μηχανή. Αυτό ακριβώς έλεγα Ξενοφών...πολύ χαλαρά στην αρχή για κάνα έτος και μετά να τη μάθω καλύτερα. Όμως, ούτε φθηνά ανταλλακτικά έχει, ούτε καταναλώνει λίγο (σε μια βόλτα έφαγα 30Ε βενζίνη), ούτε σχολείο είναι...Ενδεικτικά καθρέφτης/μανέτες/ μαρσπιέ σε περίπτωση πτώσεως παίζουν στο 500άρικο...Τα μείον είναι περισσότερα. Απλά ρώτησα για τη συντήρηση για να έχω ένα ενδεικτικό του πόσο θα στοιχίζει ετησίως.

gianic:
Eγω θα σου ελεγα να το παρεις. Ειναι γρηγορο αλλα οχι τοσο ωστε να μη συγχωρει. Eπισης με σωστη χρηση του δεξιου χεριου σου θα εισαι μια χαρα. Μην κανεις μαλακιες και καγκουριες τουλαχιστον μεχρι να της παρεις τον αερα ο οποιος πιστεψε μπορει να αργησει λιγακι.
Επισης κατω απο τις 9000 παει σαν παπακι οποτε μην αγχωνεσαι.

Επειδη μου φαινεσαι προσγειωμενο παιδι στα λεω αυτα. Αν ησουν ο Dogits θα σου λεγα να πας να παρεις καμια γουρουνα.  :excited: :excited: :excited:

JDM:

--- Quote from: gianic on September 12, 2011, 12:35:19 PM ---

Επειδη μου φαινεσαι προσγειωμενο παιδι στα λεω αυτα. Αν ησουν ο Dogits θα σου λεγα να πας να παρεις καμια γουρουνα.  :excited: :excited: :excited:

--- End quote ---
δεν καταλαβα τι εχουν αυτοι που εχουν γουρουνα???? :punish:

gianic:

--- Quote from: JDM on September 12, 2011, 12:43:19 PM ---
--- Quote from: gianic on September 12, 2011, 12:35:19 PM ---

--- End quote ---
δεν καταλαβα τι εχουν αυτοι που εχουν γουρουνα???? :punish:

--- End quote ---

Ειπαμε. Γουρουνα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version