!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (117/214) > >>

Basilmx5:

Neko:

--- Quote from: iliasfyntanidis on August 30, 2011, 06:28:08 PM ---
--- Quote from: Neko on August 30, 2011, 05:48:24 PM ---Επεισες εμενα και χτες μπηκαν στο Fazer(το εγραψα σωστα) ολοφρεσκα Μ3

--- End quote ---
Kαλόστριφτα :guns:.Αν τα πας καμιά γρήγορη,γράψε και εσύ την άποψη σου.Στρώσε τα κάνα 200χιλ πρώτα,έτσι.

--- End quote ---

Ναι μου το ειπαν και απο το μαγαζι οτι θελουν καμια 200αρια χλμ  ;)

Konstantinos:
Πόσο δαπανηρή υπόθεση είναι η συντήρηση μιας yamaha YZF-R6? Yπάρχει κάποιος που έχει συμβιώσει περισσότερο από χρόνο μαζί της να με κατατοπίσει?

xenos:

--- Quote from: Konstantinos on September 12, 2011, 09:17:13 AM ---Πόσο δαπανηρή υπόθεση είναι η συντήρηση μιας yamaha YZF-R6? Yπάρχει κάποιος που έχει συμβιώσει περισσότερο από χρόνο μαζί της να με κατατοπίσει?

--- End quote ---

H συντήρησή της δεν διαφέρει από κάποιο άλλο 4κύλινδρο. Ο νίκος μπορεί να σε κατατοπίσει περισσότερο. Το ερώτημα είναι τι εμπειρία έχεις εσύ πριν το r6?  ::-

Ξάδελφος:

--- Quote from: xenos on September 12, 2011, 10:12:15 AM ---
--- Quote from: Konstantinos on September 12, 2011, 09:17:13 AM ---Πόσο δαπανηρή υπόθεση είναι η συντήρηση μιας yamaha YZF-R6? Yπάρχει κάποιος που έχει συμβιώσει περισσότερο από χρόνο μαζί της να με κατατοπίσει?

--- End quote ---

H συντήρησή της δεν διαφέρει από κάποιο άλλο 4κύλινδρο. Ο νίκος μπορεί να σε κατατοπίσει περισσότερο. Το ερώτημα είναι τι εμπειρία έχεις εσύ πριν το r6?  ::-

--- End quote ---

--- Quote from: Konstantinos on August 29, 2011, 03:17:39 AM ---Καλορίζικα παίδες!  :) Σήμερα είχα στη κατοχή μου μια yamaha R6 και γύρισα σχεδόν όλη την Αθήνα. Απλά να πω ότι δεν έχω εμπειρία από δίτροχα (εκτός από mountain bikes   :P) και τέτοιο πράμμα δεν έχω βιώσει ξανά...

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version