!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
Neko:
--- Quote from: iliasfyntanidis on August 23, 2011, 11:58:11 AM ---
--- Quote from: xenos on August 23, 2011, 11:31:45 AM ---Bάρος κάπου μεταξύ 180-200, σπάνια 2κάβαλος, ~100 άλογα. Έχεις δοκιμάσει τα Μ5? Είναι πιο σκληρό από Μ3?
--- End quote ---
To M5 είναι πιο σπορ από το M3.Δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται.Εχώ μάθει στα M3 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Σε λίγο καιρό θα τα ξαναφορέσω.Και τα δύο ανήκουν στην γκάμα της εταιρίας στα supersport ελαστικά.Α!Τα ελαστικά τηw metzeler εξελίσονται από τον Helmut Dahne.Κατόχου ρεκόρ στο Nurburgring......και εξελίσσονται εν μέρη και εκεί.Σε έπεισα?
--- End quote ---
Επεισες εμενα και χτες μπηκαν στο Fazer(το εγραψα σωστα) ολοφρεσκα Μ3
xenos:
--- Quote from: Neko on August 30, 2011, 05:48:24 PM ---
--- Quote from: xenos on August 23, 2011, 11:31:45 AM ---Bάρος κάπου μεταξύ 180-200, σπάνια 2κάβαλος, ~100 άλογα. Έχεις δοκιμάσει τα Μ5? Είναι πιο σκληρό από Μ3?
--- End quote ---
To M5 είναι πιο σπορ από το M3.Δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται.Εχώ μάθει στα M3 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Σε λίγο καιρό θα τα ξαναφορέσω.Και τα δύο ανήκουν στην γκάμα της εταιρίας στα supersport ελαστικά.Α!Τα ελαστικά τηw metzeler εξελίσονται από τον Helmut Dahne.Κατόχου ρεκόρ στο Nurburgring......και εξελίσσονται εν μέρη και εκεί.Σε έπεισα?
--- End quote ---
--- End quote ---
που/πόσο?
Neko:
--- Quote from: xenos on August 30, 2011, 05:54:11 PM ---
--- Quote from: Neko on August 30, 2011, 05:48:24 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
που/πόσο?
--- End quote ---
Typeshop Βουλιαγμενης 38 295ευρω.
iliasfyntanidis:
--- Quote from: Neko on August 30, 2011, 05:48:24 PM ---Επεισες εμενα και χτες μπηκαν στο Fazer(το εγραψα σωστα) ολοφρεσκα Μ3
--- End quote ---
Kαλόστριφτα :guns:.Αν τα πας καμιά γρήγορη,γράψε και εσύ την άποψη σου.Στρώσε τα κάνα 200χιλ πρώτα,έτσι.
el loco:
οταν πατησουν τσεκαρετα και σε βρεγμενο..εχω ακουσει καλα λογια.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version