!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
Neko:
Ναι 1000 ακριβως οπως στη φωτο.Μτχ το πηρα. Το Faser παντως εχει πολυ καλη ροπη,ειναι το κατι αλλο ;)
leonidas11b:
Googlare Bandit streetfighters και θα δεις πολλα!
Kostas2B:
--- Quote from: Neko on August 29, 2011, 12:45:41 AM ---Ναι 1000 ακριβως οπως στη φωτο.Μτχ το πηρα. Το Faser παντως εχει πολυ καλη ροπη,ειναι το κατι αλλο ;)
--- End quote ---
Καλα εννοειται οτι το 1000αρι που πηρες κ εσυ εχει δυναμη σε ολο το φασμα στροφων.150 αλογα δεν ειναι;
Το 600αρι ειναι ψοφιμι χαμηλα και ξυπναει μετα τις 7Κ.
gianic:
Ρε Νεκταριε εσυ δεν ησουν easy rider? Γιατι το παιζεις τεκνο τωρα;;;;
Kαλοταξιδο το εργαλειο ρε!!! :finger: :finger: :finger:
Konstantinos:
Καλορίζικα παίδες! :) Σήμερα είχα στη κατοχή μου μια yamaha R6 και γύρισα σχεδόν όλη την Αθήνα. Απλά να πω ότι δεν έχω εμπειρία από δίτροχα (εκτός από mountain bikes :P) και τέτοιο πράμμα δεν έχω βιώσει ξανά...Μιλάμε για ξέσπασμα ροπής, με δυσκολία το κράταγα κάτω και παρότι είπα πως θα είμαι συνετός δεν άντεξα να μην τη σπάσω λίγο. Από Μαραθώνα μέχρι Λυκαβηττό. Παρατήρησα δύο κομπιάσματα, ένα στις 6.000 και ένα στις 9.000rpm.Δεν ξέρω αν είναι θέμα της συγκεκριμένης ή κάτι σύνηθες. Στα κόκκινα πάντως λυσσάει. Επικά φρένα btw με σωστό abs..Αν δεν ήμουν με λίγες ώρες ύπνο θα το έπαιρνα σερί μέχρι τις 9 το πρωί που την επιστρέφω στον ιδιοκτήτη αλλά δεν... :( Η εμπειρία μαζί της ήταν..Yamata! Αύριο πάει για wrapping σε λευκό ματ!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version