!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (109/214) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: iliasfyntanidis on August 23, 2011, 11:09:05 PM ---
--- Quote from: xenos on August 23, 2011, 10:23:48 PM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on August 23, 2011, 09:31:49 PM ---
--- Quote from: gianic on August 23, 2011, 09:08:08 PM ---Για το συγκεκριμενο λαστιχο λεω ρε!!

--- End quote ---
Όχι Γιάννη.Θα είσαι ο πρώτος....Αν είναι να πάρεις λάστιχα σε εύλογο χρονικό διάστημα,θες να πάρουμε μαζί να μοιραστούμε τα μεταφορικά?

--- End quote ---

Aν συμφέρει να μπω κ εγώ?  :angel: (αλλά συμφέρει με μεταφορικά +τοποθέτηση?)

--- End quote ---
Ναι συμφέρει.Εγώ τις 3 τελευταίες φορές από Αγγλία πήρα τα λάστιχα μου και έχω δικό μου μηχανικό για την τοποθέτηση.Ναι γιατί να μην μπεις????Είσαι γκαντέμης :P????

--- End quote ---
Oχι  ,γκρινιαρης και παραπονιαρης ειναι αλλα καλο παιδι  :girlie:

gianic:

--- Quote from: iliasfyntanidis on August 23, 2011, 11:09:05 PM ---
--- Quote from: xenos on August 23, 2011, 10:23:48 PM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on August 23, 2011, 09:31:49 PM ---
--- Quote from: gianic on August 23, 2011, 09:08:08 PM ---Για το συγκεκριμενο λαστιχο λεω ρε!!

--- End quote ---
Όχι Γιάννη.Θα είσαι ο πρώτος....Αν είναι να πάρεις λάστιχα σε εύλογο χρονικό διάστημα,θες να πάρουμε μαζί να μοιραστούμε τα μεταφορικά?

--- End quote ---

Aν συμφέρει να μπω κ εγώ?  :angel: (αλλά συμφέρει με μεταφορικά +τοποθέτηση?)

--- End quote ---
Ναι συμφέρει.Εγώ τις 3 τελευταίες φορές από Αγγλία πήρα τα λάστιχα μου και έχω δικό μου μηχανικό για την τοποθέτηση.Ναι γιατί να μην μπεις????Είσαι γκαντέμης :P????

--- End quote ---

Xαχα!!!!!

Εγω λεω να πεσουν λιγο οι θερμοκρασιες και μετα να προβω σε αγορα. Αν συμφωνειτε σ αυτο, μεσα για μαζικη αγορα. Με την προυποθεση παντα να γλιτωσουμε μεταφορικα, αλλιως θα ειναι τσαμπα ταλαιπωρια.

xenos:
Έχετε πμ για να δούμε τι παίζει.

Ηλία είμαι γκαντέμης, ναι!  :oops:

emilmx:
ψάχνω ενα Dynojet Power Commander V για Aprilia  TUONO του 2008

αν ξέρει κανείς κατι ας μου στηλει ενα πμ..

βρήκα αυτο στο e-bay είναι  καλή η τιμη ?? τα εχει ολα μέσα ?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290597328395&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en#ht_1048wt_732

trabakoulas:

--- Quote from: Reverant on August 18, 2011, 01:45:45 PM ---Αν το πάρει το μηχανάκι Γιώργο (το Ζ750) ότι θες με ρωτάς, το μηχανάκι το είχε φίλος και το ξέρω απ'έξω όσον αφορά τα ηλεκτρολογικά (έχω και το service manual της Kawasaki αν ενδιαφέρεσαι).

--- End quote ---

Ποιος λες ρε??? ;D ;D ;D :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version