!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
xenos:
--- Quote from: iliasfyntanidis on August 22, 2011, 08:23:59 PM ---
--- Quote from: xenos on August 22, 2011, 10:56:18 AM ---Έχουμε να προτείνουμε καλό, μαλακό (όχι ιδιαίτερα έως καθόλου τουριστικό) λαστιχάκι για fazer? Αν ήταν και οικονομικό θα ήταν τέλεια. :oops:
Νίκο? :-\
--- End quote ---
Metzeler m3.Άκαμπτος σκελετός,πληροφόρηση,αντοχή στον χρόνο και γρήγορο ζέσταμα.Τα έχω στο cbr μου για 3η φορά(δρόμο-πίστα).Έχω δοκιμάσει ουκ ολίγα λάστιχα.Από pirelli,bridgestone,dunlop.......Βέβαια είναι και θέμα γούστου το τι προτιμάς και πως το πας.
--- End quote ---
Μ3 ή Μ5 λες?
iliasfyntanidis:
--- Quote from: xenos on August 22, 2011, 09:55:47 PM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on August 22, 2011, 08:23:59 PM ---
--- Quote from: xenos on August 22, 2011, 10:56:18 AM ---Έχουμε να προτείνουμε καλό, μαλακό (όχι ιδιαίτερα έως καθόλου τουριστικό) λαστιχάκι για fazer? Αν ήταν και οικονομικό θα ήταν τέλεια. :oops:
Νίκο? :-\
--- End quote ---
Metzeler m3.Άκαμπτος σκελετός,πληροφόρηση,αντοχή στον χρόνο και γρήγορο ζέσταμα.Τα έχω στο cbr μου για 3η φορά(δρόμο-πίστα).Έχω δοκιμάσει ουκ ολίγα λάστιχα.Από pirelli,bridgestone,dunlop.......Βέβαια είναι και θέμα γούστου το τι προτιμάς και πως το πας.
--- End quote ---
Μ3 ή Μ5 λες?
--- End quote ---
Αν αναφέρεσαι σε μένα m3.Δεν ξέρω αν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά τα m5.Av πας σε έναν λαστιχά θα σου πει τα δικά του.Ότι είναι η μέρα με την νύχτα,ότι είναι μαλακά(κλασική κουβέντα από τους παππούδες μας,όπως και ότι τα αυτοκίνητα με την χοντρή λαμαρίνα προσφέρουν ασφάλεια)και τα γνωστά.....άσχετα αν βλέπει μοτοσυκλέτες μόνο στα περιοδικά και έχει μια κοιλιά σαν την Ιερά Οδό....γενικότερα απαξιώνεται κάθε τι παλαιότερο προς χάριν του νεότερου.Εγώ πολύ δύσκολα αλλάζω μάρκα γιατί τις αντιδράσεις ενός ελαστικού τις καταγράγω στον <<σκληρό μου δίσκο>>και σε οριακές καταστάσεις όπου παίζεται η σωματική σου ακεραιότητα η αβεβαιότητα είναι ότι χειρότερο.....
xenos:
--- Quote from: iliasfyntanidis on August 22, 2011, 10:44:50 PM ---Αν αναφέρεσαι σε μένα m3.Δεν ξέρω αν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά τα m5.Av πας σε έναν λαστιχά θα σου πει τα δικά του.Ότι είναι η μέρα με την νύχτα,ότι είναι μαλακά(κλασική κουβέντα από τους παππούδες μας,όπως και ότι τα αυτοκίνητα με την χοντρή λαμαρίνα προσφέρουν ασφάλεια)και τα γνωστά.....άσχετα αν βλέπει μοτοσυκλέτες μόνο στα περιοδικά και έχει μια κοιλιά σαν την Ιερά Οδό....γενικότερα απαξιώνεται κάθε τι παλαιότερο προς χάριν του νεότερου.Εγώ πολύ δύσκολα αλλάζω μάρκα γιατί τις αντιδράσεις ενός ελαστικού τις καταγράγω στον <<σκληρό μου δίσκο>>και σε οριακές καταστάσεις όπου παίζεται η σωματική σου ακεραιότητα η αβεβαιότητα είναι ότι χειρότερο.....
--- End quote ---
Eγώ θέλω μαλακό λαστιχάκι που να έχει και διάρκεια η απόδοσή του και όχι τουριστικά. Πόσα χλμ σου κρατάνε τα Μ3? Έχεις κανέναν υπόψιν που κάνει καλές τιμές?
iliasfyntanidis:
--- Quote from: xenos on August 23, 2011, 10:05:14 AM ---Eγώ θέλω μαλακό λαστιχάκι που να έχει και διάρκεια η απόδοσή του και όχι τουριστικά. Πόσα χλμ σου κρατάνε τα Μ3? Έχεις κανέναν υπόψιν που κάνει καλές τιμές?
--- End quote ---
Μαλακό είναι.Υπάρχουν και μαλακότερα.Η απόδοση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες(βάρος μοτοσυκλέτας,αν το κινείς δικάβαλος,πόσα άλογα έχεις....)Εγώ πάνω από 10000χλμ με 145 ίππους όμως και δικάβαλα δεν βγάζω.Εσύ λογικά θα κάνεις 14-15000 χλμ.Για λάστιχα σε τιμές καλός είναι ο boukisway.gr είτε ο www.mandp.co.uk από Αγλία ο οποίος έχει τεράστια γκάμα από καθαριστικά,εξατμίσεις και πολλά άλλα.....
gianic:
Ηλια θελω να παρω μια πιο τουρισταδικη ζελατινα για to cbr , που θα βρω;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version