!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
Kostas2B:
Αρκει βεβαια το Ζ να ειναι μοντελο απο 07 κ μετα. Δε πιστευω να εννοεις το προηγουμενο με την τεραστια μονη εξατμιση; Ναι μεν πιο γρηγορο,αλλα απο γεωμετρια και φρενα χαλια μαυρα...
Ξάδελφος:
--- Quote from: Theo on August 17, 2011, 10:15:14 AM ---Αν παιζει τετοια ευκαιρια δεν το συζηταμε. :good:
--- End quote ---
Kωστα λαβε υποψιν το παραπανω καθως και οτι δε με νοιαζει να τρεχω.
Ειλικρινα αν ειχαν αξιοπιστια θα ηθελα μια παλια ducati monster dark οπως προανεφερα. Μη νομιζεις οτι θα καταλαβω διαφορα στη γεωμετρια.Για μενα ειναι υπεραρκετη.
Αυτη ειναι.
Η μηχανη αυτη εχει ιστορια.
Οταν ηταν ν ατη αγορασει ο φιλος μου του ελειπε η προκαταβολη και δε του τη διναν .1000Ε ηταν. Τα εδωσα εγω και δεν τα πηρα ποτε πισω για διαφορους λογους.
Τωρα πια τα χρονια περασαν και τα πραγματα αλλαξαν.Ο φιλος μου παταει γερα οικονομικα και σχεδον μου τη χαριζει τη μηχανη μιας και δεν τη χρειαζεται αφου μετακομιζει για επαγγελματικους λογους μονιμα στο εξωτερικο. Μεταβιβαση και ασφαλεια θα πληρωσω αμεσα και ενα χιλιαρικο ευρω θα δωσω σ εκεινον κι αυτο οοοποτε εχω. Το μονο ορο που μου εβαλε ειναι αν θελω να την πουλησω θα μου δωσει την προκαταβολη που ειχα δωσει και το χιλιαρικο και θα την παρει εκεινος παλι.
Δεν εχω κατι να χασω. Μαλλον θα την παρω,Μεχρι τα Χριστουγεννα βλεπουμε...
Kostas2B:
Βαλε μια τη μουρη γιατι με μπερδευει απο το πλαι...
Αν ειναι το τελευταιο μοντελο που εβγαλε τοτε ΝΑΙ...Αλλα απο τη στιγμη που θα δωσεις τοσα λιγα,και το παλιο να ειναι μια χαρα θα εισαι...
Λοιπον,παω καρτοδρομο να dtiftαρω,τα λεμε αργοτερα!!! :excited:
gianic:
--- Quote from: Ξάδελφος on August 17, 2011, 12:52:25 AM ---Θα προτιμουσα την παλια την πρωτη Ducati Monter Dark που ειχε εμφανιστει στο Κορακι,απο τοτε τη χαλβαδιαζα,αλλα πλεον ειναι ξεπερασμενη σε ολα και απο αξιοπιστια μηδεν
--- End quote ---
Διαφωνω ως προς ολα . Το monster ειναι διαχρονικο, Εκει που τα z και τα hornet κλπ θα παλιωνουν με τον καιρο αυτο μενει αναλοιωτο. Εχει σχημα που με μερικα extra μπορεις να το κανεις υπερτουμπανο.
Επισης επειδη εθιξες την αξιοπιστια, να σου πω οτι 4 χρονια που την ειχα και τη βασανιζα κανοντας service μονος μου, δεν ειχε κανει ποτε της κιχ. Φοβερα αξιοπιστο μηχανακι με φοβερη γεωμετρια και στησιμο. Το μοτερ μονο δεν ειχε δυναμη αλλα ειναι λογικο λογω διαταξης και κυβικων.
Ξάδελφος:
Γιαννη μιλω για την 600αρα,πρεπει να ηταν 1997 μοντ .Την ειχε φιλος μου.Οποτε εβρεχε τρεχαμε να σκεασουμε τα οργανα γιατι βραχυκυκλωναν .Συχνα πυκνα η μια και μοναδικη δισκοπλακα μπροστα στραβωνε.Ειχε ολο δυσκοιλιες με τα ηλεκτρικα της.
Ισως η νεοτερες να ειναι πολυ καλυτερες εκεινη ομως μας εσκισε.Ισως να ετυχε σ αυτην,Τι να πω.
Οταν λεω ξεπερασμενη ...εννοειτε οτι δεν εννοω εμφανισιακα!!! Τρελος εισαι! Η μηχανη ειναι κολαση ! :giveheart:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version