!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
xenos:
--- Quote from: gianic on August 04, 2011, 06:52:52 PM ---παιδια κι εγω μολις αγορασα ενα cbr600f του 2003. πλακα εχουν τελικα τα ι4 αν και ακουγονται σαν κουνουπια :p
--- End quote ---
Kαλοτάξιδο και αγρατζούνιστο Γιάννη! :good:
--- Quote from: epicWin on August 05, 2011, 07:53:11 AM ---και δεύτερον πάνω στο θέμα του πόσο γαμάτο είναι να έχεις φαίρινγκ τελικά ;D
--- End quote ---
:llol: :good:
--- Quote from: gianic on August 05, 2011, 08:40:56 AM ---Oσο για το fering χωρις εξοπλισμο (μπουφαν κλπ) λιγα πραγματα κανει!!!
--- End quote ---
Δεν έχεις μπουφάν ρε συ? >:a
Εγώ κατάλαβα ότι το κράνος μου έχει πολλούς αεροδυναμικούς θορύβους (που μέχρι τώρα δεν είχα ακούσει τπτ)
--- Quote from: gianic on August 05, 2011, 08:40:56 AM ---Αλλα απο γκαζι το ατιμο αλλο τιποτα. Πρωτη φορα λεω στη ζωη μου οτι ειναι υπερβολικο για χρηση δρομου.
--- End quote ---
:excited:
gianic:
--- Quote from: xenos on August 05, 2011, 09:54:25 AM ---
Δεν έχεις μπουφάν ρε συ? >:a
Εγώ κατάλαβα ότι το κράνος μου έχει πολλούς αεροδυναμικούς θορύβους (που μέχρι τώρα δεν είχα ακούσει τπτ)
--- End quote ---
Δεν φοραω καλοκαιρι μεσημεριατικα ποτε μπουφαν. Πιο πιθανο ειναι να ζαλιστω και να λιποθυμισω απο τη ζεστη παρα να πεσω απο τη μηχανη!
Βεβαια κρανος παντα αν και μου χαλαει το μαλλι. ;D
SIMOS:
--- Quote from: gianic on August 04, 2011, 06:52:52 PM ---παιδια κι εγω μολις αγορασα ενα cbr600f του 2003. πλακα εχουν τελικα τα ι4 αν και ακουγονται σαν κουνουπια :p
--- End quote ---
Καλορίζικο Γιάννη ! Πολύ ωραίο ! Από τις μηχανές που θα γούσταρα πολύ να έχω !!!! :good:
gianic:
--- Quote from: SIMOS on August 05, 2011, 12:31:54 PM ---
--- End quote ---
Καλορίζικο Γιάννη ! Πολύ ωραίο ! Από τις μηχανές που θα γούσταρα πολύ να έχω !!!! :good:
--- End quote ---
να δω τι αλλο θα θυμηθεις να κανεις στα γεραματα εσυ!
Ευχαριστω παιδια! Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
opelcorsa12:
Μια και μπαίνουν τα καινούρια μας μηχανάκια, ασ βάλω μια κι εγλω το δικό μου ( το έχω κανα 4μηνο βέβαια ήδη) :)
Ps. To ducati είναι όχι το πλοίο απο πίσω :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version