!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
gianic:
--- Quote from: emilmx on July 26, 2011, 07:43:24 PM ---μοντελο??
έχε φίλος του 2005-6
απίστευτο γκαζι και ροπη
απο τα λίγα γυμνά αλήτικα μαζι με το δούκα 950 που μου αρέσουν
--- End quote ---
Γενικοτερα σαν μοντελο.
iliasfyntanidis:
Γενικότερα σαν μοντέλο είναι μοντέλο.....ωραίο,γκαζερό,φρένα άγκυρες,πλαίσιο γρανίτης αυτά.Αυτά δηλαδή που βλέπεις.Έχει το γκάζι της αρκούδας,σκληρές αναρτήσεις ακόμα και στις ποιο μαλακές τους ρυθμίσεις,μηδενική προστασία απο τον αέρα και θέση οδήγησης που κουράζει στο cruising.Α!Και κραδασμούς λόγω v-twin.Είναι για πίστα η για πισταδόρικη χρήση δρόμου.Μεταπωλητική αξία μηδέν....
epicWin:
Εγώ πάντως αδυνατώ να αντιληφθώ το αγοραστικό κοινό ενός τούμπανου naked... με τόση δύναμη. Ούτε για πόλη κάνει ούτε για έξω.
Παρόλα αυτά ειναι πανέμορφο, θα ήθελα απο περιέργεια να οδηγήσω ενα ;D
el loco:
ουτε εγω μπορω να καταλαβω τον εαυτο μου..εχω z750 και σκεφτομαι να παρω το 1000αρι... :coolio:
iliasfyntanidis:
--- Quote from: epicWin on July 26, 2011, 11:35:40 PM ---Εγώ πάντως αδυνατώ να αντιληφθώ το αγοραστικό κοινό ενός τούμπανου naked... με τόση δύναμη. Ούτε για πόλη κάνει ούτε για έξω.
Παρόλα αυτά ειναι πανέμορφο, θα ήθελα απο περιέργεια να οδηγήσω ενα ;D
--- End quote ---
Tο αγοραστικό κοινό πλάθεται και διαμορφώνεται από τους μαρκετίστες...Aλίμονο αν μας πλάσαραν ότι έχουμε ανάγκη.Οι πιο πολές εταιρείες θα βάραγαν μύγες.Ουσιαστηκά τα γυμνά αναβιώνουν τον μύθο των cafe racers κτλ....Bigger is better λοιπόν,όσο πιο πολλά τα άλογα τόσο πιο καλά.....Παρόλα αυτά είναι φοβερό μηχανάκι αλλά όχι για κάθε μέρα,σαν την ερωμένη φαντάσου.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version