!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
SIMOS:
--- Quote from: Kostas2B on July 11, 2011, 08:59:50 PM ---Τελικα αμα σε κυνηγαει η γκαντεμια,δεν ξεφευγεις με τιποτα...
Ελειψα το ΣΚ και χθες το βραδυ που γυρισα,ειπα να ξεκουκουλωσω τη μηχανη για να ειναι ετοιμη για να παω στη δουλεια το πρωι...Με το που σηκωσα την κουκουλα,βλεπω ενα σωληνα...Η δεξια εξατμιση ειχε εξαφανιστει!Μολις μια εβδομαδα προλαβα να την χαρω καινουρια...Τα "τσακαλια" που ηρθαν πηγαν να παρουν και την αριστερη,αλλα αυτη ηταν κολλημενη με ηλεκτροκολληση και την γλυτωσε...
Την δεξια δεν ειχα προλαβει να την κολλησω λογω δουλειας την εβδομαδα που περασε,την Παρασκευη το απογευμα ειχα παει στον εξατμισα,αλλα μου ειπε να παω Σαββατο.Το Σαββατο αργησα να σχολασω κανα 10λεπτο και οταν περασα εκλεινε...Λες και το 'ξερα...
Να προσεχετε οι διτροχοι που παρκαρετε τα εργαλεια σας,γιατι εχουν λυσσαξει πραγματικα...Απο την Yamaha που περασα,ειχαν ηδη 3 TDM μεσα αυτη την εβδομαδα,στα οποια ειχαν "φαει" ολο το μουτρο μαζι με κοντερ,εγκεφαλο κτλ,μιλαμε για ζημια που ξεπερναει τα 3 χιλιαρικα!
--- End quote ---
Μου κάνει εντύπωση πόσο θράσος πρέπει να έχει ο παλιοπ@@@@, να κάτσει να σηκώσει κουκούλα και να κάτσει με εργαλεία να ξηλώσει εξάτμιση ή ταμπλό κ.λ.π. :????:
Kostas2B:
Απλα φιλε μου ειναι καποιος γνωστος...Γιατι ουτε η μηχανη φαινεται απο το δρομο,οποτε αυτος ηξερε οτι παρκαρω εκει και ελειπε και το αμαξι μου,αν και το ειχε παρει ο αδερφος μου,οποτε ηταν σιγουρος οτι λειπω.
Υποψιαζομαι 2 ατομα αλλα με τις υποψιες θα μεινω...!
simkoz:
^^^καλά αυτό είναι το χειρότερο, εμ η ζημιά εμ οι σκέψεις και η έλλειψη εμπιστοσύνης.
gianic:
εχει κανεις προσωπικη εμπειρια απο tuono r ?
emilmx:
μοντελο??
έχε φίλος του 2005-6
απίστευτο γκαζι και ροπη
απο τα λίγα γυμνά αλήτικα μαζι με το δούκα 950 που μου αρέσουν
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version