!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
iliasfyntanidis:
Ένα ρίξιμο από το σταντ πέρυσι μου πήγε 1890 ευρώ.....Τα πλαστικά είναι πανάκριβα :zalistika:
Kostas2B:
--- Quote from: Nitroking on June 03, 2011, 09:21:34 PM ---Kαλα ρε Κωστα, τι χτυπησε και ειναι τοσο ακριβο? Με το μιατα να ειχες κοπανησει πιο λιγα θα πληρωνες! :-X
Μακαρι να βγαλεις ακρη συντομα, ευτυχως η Εθνικη πληρωνει "σχετικα" γρηγορα..
--- End quote ---
Το θεμα ειναι να αποδεχτουν την αποζημιωση μου...
Το TDM-και γενικα καθε μεγαλη μηχανη-ειναι 1000αρικο με το που πεσεις.Εγω παω για αλλαγη : μουτρο,φτερο αριστερα και δεξια,φαναρι μπροστα με Xenon,καντραν,οργανα,ζελατινα.τιμονι,μανετα φρενου,αντιβαρα,μανιταρι δεξια,Remus Hexacon δεξια,ποδοφρενο,μαρσπιε δεξια
george1.8:
--- Quote from: Nitroking on June 03, 2011, 09:21:34 PM ---... ευτυχώς η Εθνικη πληρωνει "σχετικα" γρηγορα..
--- End quote ---
Κάνεις πλάκα....
Η Εθνική έχει καταντήσει να είναι μία από τις χειρότερες ασφαλιστικές στο θέμα αποζημίωσης. Σε καθυστερούν όσο τους παίρνει...
el loco:
κωστα οταν και αν βρεις χρονο πηγαινε απο τα κεντρικα τις εθνικης με τα στοιχεια του ατυχηματος..δεν παιζει να σου πουν απο το τηλεφωνο αν ειναι αρνητικη η θετιικη η απαντηση,αν και πιστευω πως θα σε πλερωσουν.
Nitroking:
Στον πατερα μου που του κοπανησε μια το punto του κανανε 10 η 20 μερες να τον πληρωσουν, δε θυμαμαι καλα.. Σιγουρα οχι παραπανω!
Περαστικα ρε Κωστα, να παει καλα το μοτορι μετα ειναι το θεμα αν και δε νομιζω να εχεις θεμα!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version