!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
epicWin:
Σορρυ που επεμβαίνω χωρίς να είμαι κάτοχος αλλα TDM/2008 έχει κολλητός φίλος και το 5λτ/100 δεν τα έχει δεί ουτε στον ύπνο του. Δεν μπορεί εγώ με 650αρια (SV, ER-6N) να έχω 6.5λτ ακατέβατα (ήρεμα, στη δουλειά μου πάω) και το 900 να έχει 5... μήπως δε μετράς κάτι σωστά?
Ξάδελφος:
--- Quote from: epicWin on May 18, 2011, 10:05:19 PM ---Σορρυ που επεμβαίνω χωρίς να είμαι κάτοχος αλλα TDM/2008 έχει κολλητός φίλος και το 5λτ/100 δεν τα έχει δεί ουτε στον ύπνο του. Δεν μπορεί εγώ με 650αρια (SV, ER-6N) να έχω 6.5λτ ακατέβατα (ήρεμα, στη δουλειά μου πάω) και το 900 να έχει 5... μήπως δε μετράς κάτι σωστά?
--- End quote ---
Exω ακουσει για δεκαρια,αλλα γιατι ο ανθρωπος να λεει ανακριβειες και ο ενας και ο αλλος .Μπορει να εχει να κανει με τον τροπο οδηγησης.Αν το πηγαινεις ηρεμα να καιει σα σκουτερ και αν το σκιζεις να πινει σαν μπεκρης και ετσι να εχουν ολοι δικιο.
Ρε Ξενο ,μηπως να παρεις ενα Χτ 660 χ ή ενα Mt-03 ?
Kostas2B:
Ουτε εγω ειμαι ο καταλληλος να πω για καταναλωση επ 'ακριβως,γιατι οποτε το οδηγω το σκιζω ανελεητα...
Αλλα ειναι γεγονος οτι θα μπορουσε να πινει παραπανω...
Τα 5L/100km που ειπα μπορεις ανετα να τα δεις σε ταξιδι.Μεσα στην πολη εισαι 1 λιτρο πανω!
Φιλος με Aprillia Dorso Duro (750cc δικυλινδρο) καιει παραπανω...Με εναν αλλο που εχει KTM 690 SM (μονοκυλινδρο) καιμε τα ιδια πανω κατω!
Τι να σουπω...Ο φιλος σου δηλαδη με το TDM τι καταναλωση λεει οτι βλεπει?
epicWin:
--- Quote from: Kostas2B on May 18, 2011, 11:41:19 PM ---Τι να σουπω...Ο φιλος σου δηλαδη με το TDM τι καταναλωση λεει οτι βλεπει?
--- End quote ---
Μέσα στην πόλη με οικονομία (γενικά ο φίλος δεν ασχολειται και δεν ενδιαφέρεται να πάει γρήγορα, απλα του άρεσε το TDM) είναι στα 7άρια
xenos:
--- Quote from: Kostas2B on May 18, 2011, 08:19:48 PM ---Οτι αλλο θες ρωτα... 8)
--- End quote ---
Κώστα θενκς! ;)
Γενικά δεν ξέρεις/έχεις ακούσει να έχουν κάποιο γνωστό πρόβλημα/αδυναμία δλδ?
--- Quote from: Ξάδελφος on May 18, 2011, 11:17:04 PM ---Ρε Ξενο ,μηπως να παρεις ενα Χτ 660 χ ή ενα Mt-03 ?
--- End quote ---
νο νο νο!
--- Quote from: epicWin on May 19, 2011, 09:40:47 AM ---
--- Quote from: Kostas2B on May 18, 2011, 11:41:19 PM ---Τι να σουπω...Ο φιλος σου δηλαδη με το TDM τι καταναλωση λεει οτι βλεπει?
--- End quote ---
Μέσα στην πόλη με οικονομία (γενικά ο φίλος δεν ασχολειται και δεν ενδιαφέρεται να πάει γρήγορα, απλα του άρεσε το TDM) είναι στα 7άρια
--- End quote ---
Όταν λέμε εντός πόλης αυτό μπορεί για τον ένα να είναι παραλιακή => κηφισός και για τον άλλο κέντρο + τρόπος οδήγησης. Αν έχει κανένα 6άρι είναι μια χαρά...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version