!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (78/214) > >>

Kostas2B:

--- Quote from: xenos on May 15, 2011, 04:33:03 PM ---Μακάρι να έβρισκα ένα αύριο το πρωί μαμά με κανένα περιφερειακό σε καλή κατάσταση, με σέρβις μπουκ, στα ίδια χλμ και σε καλύτερη τιμή. Απλά δεν βρίσκω. Τα περισσότερα είναι όπως σου είπα παραπάνω. Για τα λίγο πιο αξιοπρεπή ζητάνε 4500-5500 χωρίς τπτ πάνω. Μακάρι να μπορούσα να έπαιρνα ένα tdm που μου αρέσει (και αυτό)και πολύ αλλά είναι στο Θεό.

--- End quote ---

Τοτε κανε λιγο υπομονη να μαζεψεις κανα φραγκο,γιατι το TDM ειναι σιγουρα καλυτερο για all around χρηση που θες... 8)

xenos:

--- Quote from: Kostas2B on May 16, 2011, 09:05:03 PM ---Τοτε κανε λιγο υπομονη να μαζεψεις κανα φραγκο,γιατι το TDM ειναι σιγουρα καλυτερο για all around χρηση που θες... 8)

--- End quote ---

Καλό, χρυσό το tdm και σήμερα ήταν ένα δίπλα μου με ακράπες και μπουμπούνιζε ο τόπος  :giveheart: ,αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τόσα. Ίσως στο μέλλον...  ;)

(αν και με τρελαίνει και το tiger)

Basilmx5:

--- Quote from: xenos on May 16, 2011, 10:36:11 PM ---...

--- End quote ---
Εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα ακριβα τα ανταλλακτικα της triumph, θα μου πεις ποια δεν ειναι, αλλα πανω απτο μεσο ορο τελοσπαντων...
Πανεμορφο μηχανακι παντως το τελευταιο..

xenos:

--- Quote from: Basilmx5 on May 16, 2011, 11:14:14 PM ---
--- Quote from: xenos on May 16, 2011, 10:36:11 PM ---...

--- End quote ---
Εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα ακριβα τα ανταλλακτικα της triumph, θα μου πεις ποια δεν ειναι, αλλα πανω απτο μεσο ορο τελοσπαντων...
Πανεμορφο μηχανακι παντως το τελευταιο..

--- End quote ---

Eίναι καταπληκτικό Βασίλη. Δεν έχει και κανένας γνωστός να το ζαχαρώσω λίγο από κοντά. Για τα ανταλλακτικά δε γνωρίζω αλλά όταν αγοράζεις κάτι (είτε είναι μξ, είτε κάποιο μηχανάκι) πρέπει να είναι του "ύψους" σου και όχι να ζεις γι αυτό.

el loco:

--- Quote from: xenos on May 16, 2011, 10:36:11 PM ---
--- Quote from: Kostas2B on May 16, 2011, 09:05:03 PM ---Τοτε κανε λιγο υπομονη να μαζεψεις κανα φραγκο,γιατι το TDM ειναι σιγουρα καλυτερο για all around χρηση που θες... 8)

--- End quote ---

Καλό, χρυσό το tdm και σήμερα ήταν ένα δίπλα μου με ακράπες και μπουμπούνιζε ο τόπος  :giveheart: ,αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τόσα. Ίσως στο μέλλον...  ;)

--- End quote ---

2006-2007 μοντελο πιστευω θα βρεις μετα το καλοκαιρι με 4500-5000.... μην ξεχνας οτι εχουμε 2011 μιλαμε για 5 χρονων μηχανακι!!!
καινουριο εχει 9000 περιπου?? και μην βιαζεσαι... 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version