!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
NiTse:
Το hornet δεν είναι αυτό;
gianic:
--- Quote from: NiTse on May 05, 2011, 02:10:49 PM --- Το hornet δεν είναι αυτό;
--- End quote ---
Ναι!
Kostas2B:
Γ@μω τα μηχανακια...
Αν επαιρνα γυμνο,με κλειστα ματια θα το χτυπουσα!
Σε ενα συγκριτικο που ειχα διαβασει στο Moto με ολα τα γυμνα,Ζ750-Hornet-GSR600-F800-FZ6 και καποια αλλα,ηταν το μοναδικο που εβγαζε οσα αλογα ελεγε ο κατασκευαστης,98...Και βεβαια ηταν και συνολικα καλυτερο και πιο συμφερουσα αγορα σε σχεση με τα υπολοιπα,Honda γαρ...!!! 8)
xenos:
Να πω ότι μπήκα στον κόπο και διάβασα στο νετ για fazer 600 04-07 περίπου μοντέλα και βρήκα αρκετά να έχουν σπάσει και μάλιστα καλομεταχειρισμένα. Αυτό με προβλημάτισε αρκετά... ::-
Επίσης σε τιμή υπερβολικά καλή για μτχ υπάρχει το kawasaki z750, αλλά έχει υπερβολική, μη αξιοποιήσιμη δύναμη για τα γούστα μου.
Για το hornet πάντα υπήρχε ένα καλός λόγος. Τοπ αξιοπιστία, δύναμη αλλά και κατανάλωση. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το παλιό εμφανισιακά, το πιο καινούριο που άλλαξε σουλούπι και ξέφυγε από τα '80s ξεφεύγει στα χρήματα.
epicWin:
Είναι αρκετά τσαμπουκαλεμένο και αυτό. Απο εμφάνιση είναι όμορφο κατ' εμέ αν και αυτά είναι υποκειμενικά. Απλά ας είμαστε ρεαλιστές... το Χόρνετ είναι γυμνό άρα όχι ταξίδια άρα πόλή. Ε τι να κάνεις στην πόλη με τετρακύλινδρο μπαούλο με 100 άλογα. Καίει, ζητάει κτλ...
Έχω ένα υπόψη αλλα στο μυαλό μου το ER ιπερισχύει για αυτή τη δουλειά.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version