!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (72/214) > >>

xenos:

--- Quote from: epicWin on April 29, 2011, 11:56:58 AM ---Φίλε Ξένο έχω ανοίξει ανάλογο θέμα στο 4Τ Μοτό φόρουμ στο οποίο έχεις απαντήσει κιόλας,

--- End quote ---

ρε χρησιμοποιείτε ίδια νικς!  :punish: :P

--- Quote from: epicWin on April 29, 2011, 11:56:58 AM ---Δεν χρειάζεται να βρείς κάτι τέλειο γιατι δεν μασαει μια απο ζημιές πλήν το κλασσικό με το regulator/rectifier. Βρές ένα αξιοπρεπές και όρμα του.

--- End quote ---

Βρε δεν υπάρχουν λέμε!!!!  :nod:

--- Quote from: epicWin on April 29, 2011, 11:56:58 AM ---Επίσης και το καρμυπρατεράτο 1999 γαμάει και δέρνει (είναι και πολύ vintage) και θα βρείς με -2Κ σχετικά με το 04, με άλλα 500 ευρώ θα το κάνεις καινούριο!!  ;D

--- End quote ---

μπα, θέλω αυτό!  :giveheart:

epicWin:

--- Quote from: xenos on April 29, 2011, 01:52:27 PM ---
--- Quote from: epicWin on April 29, 2011, 11:56:58 AM ---Φίλε Ξένο έχω ανοίξει ανάλογο θέμα στο 4Τ Μοτό φόρουμ στο οποίο έχεις απαντήσει κιόλας,

--- End quote ---

ρε χρησιμοποιείτε ίδια νικς!  :punish: :P

--- End quote ---

Δεν είναι και τόσο καλή ιδέα πίστεψέ με... αλλα δεν θα το αναλύσουμε και εδώ.

epicWin:
Επειδή απο όσο έχω καταλάβει έχουμε παρόμοια γούστα, για το Suzuki GSR τι γνώμη έχεις???

xenos:

--- Quote from: epicWin on April 30, 2011, 04:47:11 PM ---Επειδή απο όσο έχω καταλάβει έχουμε παρόμοια γούστα, για το Suzuki GSR τι γνώμη έχεις???

--- End quote ---

Παντού διαβάζω τα καλύτερα για αξιοπιστία/απόδοση/οδική συμπεριφορά και το βρίσκεις και πολύ απαξιωμένο. Τα μείον για μένα είναι η κατανάλωση (πίνει) και το ότι είναι τελείως γυμνό. Εγώ ένα φερινγκάκι έστω και μικρό το θέλω. Όχι ότι θα κάνω τα ταξίδια, απλά με εκνευρίζει ο αέρας σε μεγαλύτερες ταχύτητες.  :nod:

Το sv δεν βλέπω να το βρίσκω ρε γμτ και μετά το μενού έχει er (που ενώ μου αρέσει με χαλάει το ότι είναι τελείως γυμνό κ αυτό) ή fazer (που με καλύπτει από αέρα και ομορφιά αλλά λόγω 4 κυλίνδρων θα με σκίζει σε βενζίνες/συντήρηση).

εδιτ: έπαιζε και cbf στο μενού αλλά τα ψεκαστά είναι ακριβά ακόμα

gianic:
Παιδια ειδα στο δρομο αυτο και κολλησα λιγο
http://maxposhtreasures.files.wordpress.com/2009/11/2007_honda_hornet.jpg

Εχει αρκετα καλα περιφερειακα για γυμνο japan και ειναι σχεδιασμενο απο την honda Ιταλιας.. Αυτο τα λεει ολα!
Γνωριζουμε λεπτομερειες;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version