!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (69/214) > >>

opelcorsa12:
Συμφωνώ απόλυτα και με τους 2 από πάνω και να συμπληρώσω πως με την ζελατίνα που έβαλα στο er μου,
μέχρι τα 140 ταξιδεύω μια χαρά. Από εκεί και πάνω όσο ανεβαίνουν τα km τόσο χρειάζεται σκύψιμο.
Πάντως ότι και να γράφουμε εμείς εδώ μέσα άμα δεν οδηγήσεις και τα 2 μηχανάκια να βγάλεις ο ίδιος συμπέρασμα, πάντα θα είσαι με την αμφιβολία καθώς και πάρεις κάτι που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην χρήση που θα του κάνεις.
Εγω αποφάσισα πως επειδή σκέφτομαι να δώσω το er, για την χρήση πόλης κυριώς, γύρω από αυτήν και σπάνια κανα ταξιδάκι πάλι 2κύλιδρο θα προτιμήσω

epicWin:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παίδες, Δημήτρη μια διόρθωση μόνο, το Hornet του 2006 (599) είναι καρμπυρατεράτο ακόμα χειρότερα για την κατανάλωση δηλαδη. Γενικά συμφωνώ με το review σου αλλα δυστυχώς όταν είσαι στην γύρα για naked κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Γενικά το Hornet μου μπήκε σαν ιδέα λόγω της αξιοπιστίας της ήπιας συμπεριφοράς στις χαμηλομεσαίες και κυρίως γιατι βρήκα ένα Χόρνετ σε άριστη κατάσταση και πολύ λογική τιμή  :)
ER δυσκολεύομαι πολύ να βρώ. Θα κανονίσω να οδηγήσω ένα και βλέπουμε.

opelcorsa12:

--- Quote from: epicWin on February 21, 2011, 11:12:12 AM ---Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παίδες, Δημήτρη μια διόρθωση μόνο, το Hornet του 2006 (599) είναι καρμπυρατεράτο ακόμα χειρότερα για την κατανάλωση δηλαδη. Γενικά συμφωνώ με το review σου αλλα δυστυχώς όταν είσαι στην γύρα για naked κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Γενικά το Hornet μου μπήκε σαν ιδέα λόγω της αξιοπιστίας της ήπιας συμπεριφοράς στις χαμηλομεσαίες και κυρίως γιατι βρήκα ένα Χόρνετ σε άριστη κατάσταση και πολύ λογική τιμή  :)
ER δυσκολεύομαι πολύ να βρώ. Θα κανονίσω να οδηγήσω ένα και βλέπουμε.

--- End quote ---

Κάποια στιγμή που θα βρούμε χρόνο μπορείς να κάνεις βόλτα το δικό μου

Kostas2B:
KTM 990 vs KTM 690

Kostas2B:
Απο χθες το βραδυ δεν ειμαι και πολυ καλα...Ελπιζω να μου περασει γρηγορα...

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1214132/

:o :o :o :o :o :o :o

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version