!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (34/214) > >>

xenos:
Έχω μπει στο τριπάκι να πάρω κάτι να κυκλοφορώ. Έλεγα να πάρω ένα μτχ beverly 250. Εκεί που το σκεφτόμουν, έχω πετύχει 2-3 ιδιοκτήτες και όλοι μου λένε μην το πάρεις (ζημιές, μλκίες, κλπ). Κάνει και μιν 2000ε το άτιμο!  :o Κοιτάζω λίγο τις αγγελίες και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! Μία λέω να πάρω το bev, από την άλλη βλέπω τα fazer να έχουν πέσει ( :excited: ), αλλά και από συντήρηση τι θα έχει το μενού? Το σίγουρο είναι ότι θέλω κάτι με >1 κυλίνδρους. Για help...  :'(

pib:
θα εχει ολοκαινουριο μοτερ λεει ο δουκας τωρα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο χαχαχα

οσο για την τιμη επειδη πιστευω θα απευθυνεται στην ιδια κατηγορια που ειναι και τα 125ρια στρεετ (derbi gprs, yamaha r125, aprilia rs125 κτλ) κι αυτα παιζουν καπου στα 4000 ευρω ποσο να ξεφυγει ο δουκας? παντως εχει πανω πολλα απο τον μεγαλο δουκα και ειναι απλα πανεμορφο !!!!

philosopher:

--- Quote from: xenos on October 27, 2010, 10:43:19 AM ---Έχω μπει στο τριπάκι να πάρω κάτι να κυκλοφορώ. Έλεγα να πάρω ένα μτχ beverly 250. Εκεί που το σκεφτόμουν, έχω πετύχει 2-3 ιδιοκτήτες και όλοι μου λένε μην το πάρεις (ζημιές, μλκίες, κλπ). Κάνει και μιν 2000ε το άτιμο!  :o Κοιτάζω λίγο τις αγγελίες και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! Μία λέω να πάρω το bev, από την άλλη βλέπω τα fazer να έχουν πέσει ( :excited: ), αλλά και από συντήρηση τι θα έχει το μενού? Το σίγουρο είναι ότι θέλω κάτι με >1 κυλίνδρους. Για help...  :'(

--- End quote ---

To fazer το πήρε ο αδερφός πριν κανα διβδόμαδο, οπότε θα ξέρουμε σίγουρα εντός ολίγου  :P

george1.8:
Φίλος μου με hayabusa που είναι γνωστής του αθλήματος, όταν του είπα για το Beverly 300i μου είπε να το αφήσω και να πάω να πάρω το fazer...Πολύ ωραίο στριψιμο, πολύ καλά φρένα, πολιτισμένο και αξιόπιστο!!!!!!!
Το συστήνει ανεπιφύλακτα....

xenos:
Aπό συντήρηση γνωρίζουμε τι θέλει? Επίσης τα λαστιχάκια του πόσο πάνε περίπου? (γιατί στάνταρ θα θέλει)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version