!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (212/214) > >>

Neko:
Τι μοντέλο παίρνεις μεταχειρισμενες όμως :-( selito από αυτές που λες μόνο το Ktm και η triumph που μου άρεσε από παλιά!

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Manolis:

--- Quote from: iliasfyntanidis on April 29, 2016, 03:22:40 PM ---Για να ρίξεις κανένα γκομενάκι κάνοντας παντιλίκια στην πλατεία καλό είναι.Για να είναι ο πιστός σου σύντροφος στις καθημερινές σου μετακινήσεις σου οχι.Αν θες scooter SH300.
Από τα ΚΤΜ έχω τις χειρότερες εμπειρίες.

--- End quote ---

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω.Αν και έχω ενδοιασμούς για το ιταλικό sh300 το οποίο τσιμπάει λάδια.
Το καινούργιο από ότι διαβάζω στο φόρουμ τους φαίνεται να είναι καλύτερο σ αυτό τον τομέα και υπάρχουν τιμές προσφοράς γύρω στα 5Κ.

Το ΚΤΜ στην πορεία του χρόνου θα το πληρώσεις χρυσό.Το ΚάθεΤρίτηΜάστορα και η ΚατάραΤωνΜηχανικών δεν βγήκαν τυχαία.

iliasfyntanidis:
Έχω την εντύπωση ότι το 150 ''φτιάχνεται'' καλύτερα να πω συναρμολογείται στην Ιταλία.Όσοι πήραν SH300 δεν το μετάνιωσαν και το μοσχοπούλησαν.

Manolis:
Έχω και εγώ την εντύπωση ότι το 300άρι συναρμολογείται εκεί.Επειδή παρακολουθώ επιδερμικά το φόρουμ τους γιατί θα χρειαστώ σύντομα
νέο μέσο μετακίνησης,διαβάζω αρκετά θέματα με το λάδι και μάλιστα είναι δημοφιλές θέμα αστεισμού από τους ίδιους τους κατόχους (κάτι
σαν το δικό μας "κομμώτριες").

Neko:
Και το  Scarabeo 200i dual maps  που έχω τώρα ιταλικής κατασκευής δεν είναι. Αν και έχει 6000 χλμ μέχρι τώρα δεν μου έχει βγάλει τίποτα και σε σύγκριση με άλλα 200αρια  είναι από τα πιο δυνατά. Σκέφτομαι για κάτι πιο μεγάλο οικονομικό γιατί το έχω να πηγαίνω στην δουλειά.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version