!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
heras:
--- Quote from: x-origin on July 15, 2010, 06:07:48 PM ---πάντα το ειχα απορία...πως στο καλο καταντάν έτσι τα τιμόνια? τι κάνουν? το εχω δει σε αρκετά αυτοκίνητα και χειρότερη κατάσταση το τιμόνι και καθίσματα ξεσκισμένα!
--- End quote ---
Καποιοι ανθρωποι εχουν θεμα με τον ιδρωτα...μην το γελατε....εμενα οι παλαμες μου ειναι παντα ιδρωμενες απ οταν γεννηθηκα (χωρις να υπαρχει τιποτα οργανικο) οποτε ειναι λογικο να γινεται ετσι το τιμονι. Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να οδηγησω χωρις καλυμα στο τιμονι, ειναι το πιο απαραιτητο αξεσουαρ για την ασφαλεια μου (βαζω παντα τυπου πετσετε ή λαστιχου) οσο κ αντιαισθητικο κ αν φαινεται. Πολυ περισσοτερο ενοχλητικο ειναι στις συναναστροφες που χρειαζεται να χαιρετησεις καποιον δια χειραψιας :tanevramou:
nmwisima:
--- Quote from: heras on July 16, 2010, 02:16:47 PM ---Καποιοι ανθρωποι εχουν θεμα με τον ιδρωτα...μην το γελατε....εμενα οι παλαμες μου ειναι παντα ιδρωμενες απ οταν γεννηθηκα (χωρις να υπαρχει τιποτα οργανικο) οποτε ειναι λογικο να γινεται ετσι το τιμονι. Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να οδηγησω χωρις καλυμα στο τιμονι, ειναι το πιο απαραιτητο αξεσουαρ για την ασφαλεια μου (βαζω παντα τυπου πετσετε ή λαστιχου) οσο κ αντιαισθητικο κ αν φαινεται. Πολυ περισσοτερο ενοχλητικο ειναι στις συναναστροφες που χρειαζεται να χαιρετησεις καποιον δια χειραψιας :tanevramou:
--- End quote ---
Aπό αυτό βγαίνει το "heras"??? :llol: :llol:
option-D:
Να κι ένα καλό βραβείο για τον πολύ καλό μας φίλο τον Αχιλλέα -ποιον άλλο-
http://www.kavlifoundation.org/kavli-prize-week
:gl:
Φάε και κανα σνακ πιο πριν.. Μην πας με άδεια κοιλιά..
(υπάρχει κι Έλληνας αντιπρόσωπος στην Αθήνα για τα σνακς αν ενδιαφέρεστε)
mx5mk1:
Δεν το χάνουμε με τίποτα το βίντεο !
"ο μάγκας με το τρίκυκλο¨
Ατάκες:
"τι έκανε ο μάγκας στη 518, έβαλε σηματάκι από //Μ5 ? .... Για να τον πικάρω λίγο......."
"ωχ τα ρούχα του..... κάτι κακό έγινε ο φίλος μου το Νίκο"
Ο ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ part 2
lok502:
Μιλάμε για τρελό προϋπολογισμό το κλιπάκι.. O0
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version