!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (191/298) > >>

simkoz:

--- Quote from: Basilmx5 on July 14, 2010, 02:48:24 PM ---
--- Quote from: plokamhs on July 14, 2010, 02:46:44 PM ---Κυκλοφορει πολυ η συγκεκριμενη φημη Σιμο στους κυκλους της ηλικιας σας.

--- End quote ---
Ωωωω... τι σου'πεεεεε...  :llol: :llol:

--- End quote ---
καλά τα λεεί, πρέπει να έχουμε 15-16 χρόνια διαφορά, δεν τα λες και λίγα

plokamhs:
Με ξερει ο Σιμος,δεν με παρεξηγει  :P

jSkyline:

--- Quote from: racing nick on July 14, 2010, 02:13:30 PM ---
--- Quote from: jSkyline on July 14, 2010, 12:13:40 PM ---Χμμμ!!! Πορτο Ραφτη πηγατε ??? Ο Νικος μαλλον πηγαινει συχνα εκει για μπανιο :P Δεν ρουφιανευω ομως περισσοτερο!

--- End quote ---
δεν υπαρχει προβλημα γνωριζει η γυναικα γιαυτες τις εξορμησεις μου, ειμαι νομιμος εξοδουχος  ;) με ειδες την κυριακη? 

--- End quote ---
Nαι Νικο σε πηρε το ματι μου αλλα σε ειδα τελευταια στιγμη και οδηγουσα και ενα Σμαρτ οποτε δεν επαιζε να με καταλαβεις...

Konstantinos:
Ο χαφιές ο αποπάνω βόλταρε μετα ξανθής παρουσίας στη Νέα Ιωνία πάνω κάτω.... :finger: (έτσι γίνεται το σωστό ρουφιάνεμα)

spoumi:

--- Quote from: Konstantinos on July 14, 2010, 10:56:51 PM ---Ο χαφιές ο αποπάνω βόλταρε μετα ξανθής παρουσίας στη Νέα Ιωνία πάνω κάτω.... :finger: (έτσι γίνεται το σωστό ρουφιάνεμα)

--- End quote ---
κατάλαβα...τελείωσες την εξεταστική σου έφτιαξες το αμάξι όμορφο και κόβεις βόλτες πάνω κάτω.....δν θα σου ξεφύγει κανείς τώρα :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version