!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
GENERAL:
Thanks Bill!!!! :guns: :guns: :guns: :guns: :good: :good: :good: :good:
simkoz:
--- Quote from: option-D on July 05, 2010, 12:59:45 AM ---Εγώ σήμερα το πρωί έκαψα ένα τριαντάευρο για να πάω στα Πολιτικά για μπάνιο και να γυρίσω (χιλιόμετρα δεν ξέρω) με το air condition αναμμένο και ταχύτητες όχι ιδιαίτερα υψηλές.. Από στροφές που μπορώ να πω καλύτερα δεν έπεσα σχεδόν ποτέ κάτω από τις 4,500 (γ@μώ τα κοντά μου μέσα)..
Σε ένα μήνα που θα (προσπαθήσω να) το ανεβάσω Σέρρες πόσα θα μου φάει; :tanevramou:
--- End quote ---
δεν ξέρω πόσο ακριβώς αλλά μπορείς να το βρεις με ένα τηλ στον ΟΣΕ.
Ούτε για πλάκα μην κάνεις τέτοιο ταξίδι. Κάνει που κάνει φασαρία από μόνο του βάλε και εξατμίσεις, χταπόδι, κοντό θα είναι απάλευτο το ταξίδι.
Δεν είναι χιλιομετροφάγος το ΜΧ και ειδικά το δικό σου
george 1323:
--- Quote from: GENERAL on July 04, 2010, 01:38:06 AM ---Ασχετο αλλα πως μπορω να βαλω αγγελια στο skrountz.gr??? Εκανα εγγραφη αλλα δεν βλεπω πουθενα καμια επιλογη που να με στελνει σε φορμα για καταχωρηση!!!!
--- End quote ---
Bαλε αγγελια στην χρυση ευκαιρια-internet...εγω το πουλησα σε μια μερα... :gl:
option-D:
Το ξέρω.. Εγώ πρότεινα το φόρτωμα mx5 στο τρένο αλλά υπήρξαν αντιδράσεις :punish: και το χειρότερο.... αντιπρόταση..
Να ανέβουμε με i10 1,2.. Πιο άνετο, σίγουρα αλλά mx5 δεν είναι σε τίποτα..
Άσε που αν είναι ανοιχτή η πίστα μπορεί να γίνει και καμιά επίσκεψη O0
Μπορεί να δούμε και τα παιδιά απ' τα Βόρεια..
Μάλλον θα το κάνω το λάθος.. mazda mx5 1,6 με 4,777 fgr, 2 άτομα, τέρμα φορτωμένο, τέρμα air condition, Αθήνα- Σέρρες σε 582 ώρες και 400 ευρώ σε βενζίνες :zalistika:
Liakos:
Mανο, εμενα τοσους μηνες πηγαινε-ελα Αυλωνα-Αθηνα, δεν καιει πανω απο 8 λιτρα...Η ταχυτητα μου ομως δεν ξεπερναει τα 120...παιζω στα 100-120 σταθερα.Μηπως να μετριαζες την ταχυτητα σου κ το γκαζι?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version